Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Nu ook van ProDeck™ massieve vlonderplanken leverbaar

31 januari 2020

Het merk ProDeck™ staat bekend om zijn kwalitatief uitstekende holkamer vlonderplanken tegen uiterst concurrerende prijzen. WoodComposiet levert al jaren ProDeck™ vlonderplanken, maar ook schuttingen en rabatdelen. Door de vraag uit de markt zijn er de laatste tijd diverse massieve vlonderplanken aan het assortiment toegevoegd. Tot nu toe kon ProDeck™ niet aan die vraag voldoen, maar daar komt nu verandering in: er zijn nu ook ProDeck™ massieve vlonderplanken leverbaar!

 

Er worden direct 4 varianten in het assortiment opgenomen: de kleuren donkerantraciet en bankiraibruin, in de profielen breedribbel en houtnerfreliëf. De lengte van deze leverbare planken is 4 meter, ze zijn 15 cm breed en 2 cm dik.

Deze planken lenen zich uitstekend voor terrassen waar het door omstandigheden vreselijk moeilijk blijkt om een afschot te creëren, dat bij holkamer vlonderplanken een absolute vereiste is. Bij massieve planken is monteren met afschot natuurlijk ook altijd beter, zodat het water van de planken af kan lopen, maar omdat deze nieuwe vlonderplanken massief zijn, kan er geen vocht ìn de plank komen, dus dat hoeft er ook niet uit. De afschoteis bij massieve planken is dus minder belangrijk.

De puntbelasting van deze vlonderplanken sterker, zodat beschadigingen – door bijvoorbeeld hoge hakken of stoelpoten – minder snel zullen optreden.

Deze massieve vlonderplanken zijn makkelijker bij het monteren, zodat hoveniers en klussenbedrijf liever met massieve planken werken.

Dit zijn de eerste ProDeck™ massieve vlonderplanken in Nederland: ze zijn qua prijs uiterst competetief, kijk en vergelijk rustig op het internet, wij zijn ervan overtuigd dat wij concurrerende prijzen hanteren voor deze massieve vlonderplanken.

Kijk hier naar de massieve uitvoeringen die leverbaar zijn.