Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Voor welke WoodComposiet schutting kiest u?

4 juli 2019

In ons assortiment vindt u verschillende type schuttingen van composiet. Dit zijn o.a. maxi-schuttingen, stapelplank schuttingen, toog schuttingen en luxe schuttingen. Daarbij zijn er ook diverse kleuren schuttingen in ons aanbod opgenomen. Hierdoor kiest u altijd een composiet schutting die bij u past. We helpen u graag een goede keuze te maken, lees snel verder!

 

Groen, groener, groenst!

Bent u fan van een duurzame tuin met veel planten? Composiet is een zeer milieuvriendelijk product gemaakt van duurzaam hout en gerecycled kunststof. Het gaat vele malen langer mee dan een houten schutting. Wilt u een schutting in uw tuin met ook ruimte voor planten? Wissel de schutting panelen of schutting planken af met draadmatten.

Hierdoor heeft u ruimte voor prachtige groene klimplanten als klimop. Wilt u ook wat kleur aanbrengen? Kies dan voor de roodkleurende wilde wingerd, een prachtige paarse clematis of een opvallende gele klimroos. Door meerdere draadmatten in de schutting te verwerken, creëert u een unieke composiet schutting.

 

Rust in huis en tuin met een Scandinavische schutting

Door de brede composiet collectie van WoodComposiet kunt u ook uw exterieur in de Scandinavische stijl inrichten. Kies voor een schutting met de kleur helder wit, ivoor wit of vergrijsd bruin. Deze passen perfect bij uw interieur, waardoor de Scandinavische stijl van binnen naar buiten mooi overloopt.

 

Speel met donkere en lichte kleuren in de tuin

In veel huizen wordt er afgewisseld met donkere en lichte elementen. Heeft u een mooie antraciet hoekbank of grijze meubels? Trek deze interieurstijl door naar uw tuin. Met de prachtige grijze composietschuttingen maakt u één geheel van uw woning. Kies voor de prachtige kleuren antraciet, antraciet met houtnerf of voor grijs. Daarbij kunt u in ons assortiment ook een bijpassend composiet vlonder uitkiezen.

 

Kies voor maximale privacy in uw tuin

Is privacy voor u heel belangrijk? Dan hebben wij in ons assortiment de perfecte oplossing voor uw tuin, namelijk de maxi-schuttingen of hoge schuttingen. Een schutting in de voortuin mag maximaal 1 meter hoog zijn, in uw achtertuin mag een schutting maximaal 2 meter hoog zijn. Wilt u een hogere schutting? Soms lukt dit door een vergunning aan te vragen bij de gemeente, maar niet iedere gemeente staat er hogere schutting toe.

 

Bij WoodComposiet verkopen we maxi-schuttingen van 180 cm hoog. Tussen de planken is geen ruimte, waardoor u geen overlast meer heeft van nieuwsgierige buren! Daarnaast verkopen we ook schuttingen van 200 cm hoog. Deze hebben wel nog iets van ruimte tussen de balken, maar zijn wel lekker hoog. Hierdoor hebben we altijd een oplossing voor u!

 

Wat is uw ideale schutting?