Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Nieuw: de WoodPlastic TOP massieve vlonderplank voor naadloze terrassen

12 maart 2019

WoodComposiet heeft vanaf begin maart een volledig nieuwe massieve vlonderplank van WoodPlastic® in haar assortiment opgenomen.

Omdat deze massieve vlonderplanken gemonteerd worden met behulp van een innovatief clipsysteem, ontstaat er een naadje tussen de vlonderplanken van maar 2 mm breed! De vlonderplanken lijken door het speciale mes- en groefsysteem naadloos op elkaar aan te sluiten; dit geeft een uiterst rustig en egaal beeld aan uw nieuwe vlonder. Voor veranda’s en vloeren in tuinhuizen en dergelijke zijn deze massieve vlonderplanken (door die verdekte naad) speciaal aan te bevelen!

Doordat dat de naad maar 2 mm dik (en verdekt) is, kan er vrijwel niets tussenvallen en kan onkruid moeilijk door de naad naar boven groeien. Door die kleine naad is deze massieve vlonderplank bij uitstek geschikt voor plaatsing in en op veranda’s, zoals een woonkamervloer. Het mes- en groefsysteem van deze WoodPlastic® massieve vlonderplanken maakt geen gebruik van rubbers (die los kunnen raken) en is een gepatenteerd systeem.

Deze vlonderplanken worden geproduceerd onder de bekende Amerikaanse – kwalitatief hoog-genormeerde – “Strandex”-technologie. WoodComposiet is in Nederland exclusief dealer van WoodPlastic® massieve terras- of vlonderplanken. Doordat WoodPlastic® de vlonderplanken zelf produceert met uitmuntende grondstofsamenstellingen (o.a. minimaal houtpercentage in vergelijking met andere producenten van massief composiet en uitsluitend pure niet-gerecyclede polymeren), kunnen wij deze vlonderplanken tegen zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden!

WoodPlastic® massieve vlonderplanken onderscheiden zich van de holkamer vlonderplanken van ProDeck™ door o.a. een grotere stabiliteit (o.a. extra gewicht zorgt daarvoor), andere unieke profielen en kleuren. Daarnaast zijn deze massieve vlonderplanken makkelijker te monteren: het afschot is wat minder belangrijk, waardoor deze vlonderplanken – zeker in combinatie met aluminium onderbalken – uitermate goed geschikt zijn voor plaatsing op balkons of dakterrassen.

Natuurlijk mag u ook verwachten dat deze vlonderplanken minder snel beschadigen, onder meer doordat de puntbelasting hoger mag zijn. Deze vlonderplanken zijn uniek in Nederland: WoodComposiet is exclusief alleenvertegenwoordiger van dit merk en daar zijn we trots op.