Contact

Showtuin en afhaaladres

 

WoodComposiet
Jan Glijnisweg 8A
1703 RL Heerhugowaard

Telefoon: +31 (0)72-5317005
E-mail: info@woodcomposiet.nl
Internet: www.woodcomposiet.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
9.00 – 12.30 uur / 13.00 – 17.00 uur

Zaterdag:
Gesloten

Zondag en alle feestdagen:
Gesloten


Wij zijn gesloten op de volgende dagen:

donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)

maandag 6 juni (2e Pinksterdag)


De showtuin is zonder afspraak tijdens de openingsuren te bezoeken!
U kunt weer vrij rondlopen door onze showtuin. Wel vragen wij u om daarna thuis uw berekeningen te maken en de bestellingen te plaatsen via de webshop. Indien u daar prijs op stelt kunt u wel een proefstukje van het door bezichtigde product meekrijgen, vraag dit aan een medewerker op het verkoopkantoor.

 

Afhalen van bestellingen: dit kan alleen op afspraak tijdens de openingsuren!
Nadat u een order geplaatst heeft, waarin u heeft aangegeven dat u uw bestelling wilt afhalen, wordt er binnen 2 werkdagen (meestal telefonisch) contact met u opgenomen om te melden dat uw bestelling daadwerkelijk klaarligt om opgehaald te worden. We gaan dan meteen een afspraak voor het ophaalmoment maken.
Let op, u kunt op het afhaaladres geen materialen bijbestellen en meenemen: WoodComposiet is een webshop, is geen gewone winkel.


Openingstijden webshop

De webshop blijft 24 uur per dag, 7 dagen per week open voor het plaatsen van bestellingen.

 

Bezorgen van bestellingen

Normaal gesproken wordt uw bestelling binnen 2 tot 10 werkdagen geleverd. In België kan dat door omstandigheden soms enkele dagen langer duren.

Routebeschrijving

Klik hier voor een routebeschrijving.

Let op: tussen Jan Glijnisweg nummer 8 en 8a ligt nog een zijstraat (de “Oterlekerweg”).

Routebeschrijving

Transport

Alle transporten van WoodComposiet worden verzorgd door de firma Ko & Co Transport. Ko & Co Transport rijdt exclusief voor WoodComposiet. Leveringen geschieden in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Met vragen of opmerkingen over het transport en/of leveringen kunt u contact opnemen met Ko & Co Transport. Zij zijn echter alleen te bereiken via e-mail: info@kokotrans.nl.

In voorkomende gevallen kunt u over de bezorgdag zelf, indien – door drukte of anderszins – een reactie van Ko & Co Transport per mail uitblijft, contact opnemen met WoodComposiet, die een kopie van de bezorgroute ontvangen heeft. Zij kunnen u dan een inschatting geven van het dagdeel (tussen 07.00 en 12.00 uur, tussen 10.00 en 14.00 uur of tussen 12.00 en 17.00 uur), hoewel dit door drukte op de weg of door hoeveelheid afleveradressen altijd onder voorbehoud genoemd zal worden.

Afhalen

Als u een order in de webshop heeft geplaatst, ontvangt u een orderbevestiging; binnen 2 werkdagen wordt er contact met u opgenomen, meestal telefonisch, voor een afhaalafspraak. In de meeste gevallen kunt u uw bestelling dan dezelfde dag ophalen. Voorbeeld: op donderdag besteld, dan vrijdag en maandag wachten; na het maken van een afspraak kunt u uw bestelling komen afhalen. Denk bij afhalen erom dat schuttingen zwaar zijn en planken lang, dus kom altijd met 2 personen.

Bankgegevens

IBAN: NL17 RABO 0141 2722 95
BIC Rabobank: RABONL2U

Inschrijving KvK: 3709.8927
BTW-nummer: NL810464160B01

 

Per pin betalen

U kunt met een bankpas pinnen op het verkoopkantoor van WoodComposiet.
Let op: creditcards worden niet geaccepteerd.

 

Contant betalen

Vanaf 1 juli 2021 worden bankbiljetten van € 200,00 en € 500,00 niet meer geaccepteerd.