Dag hovenier / vakman

Graag willen wij ons bedrijf WoodComposiet aan u voorstellen: wij zijn een composiet tuinhout specialist met een moderne webshop. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief in de tuinhoutbranche, in de laatste 10 jaren zijn wij volledig overgestapt naar composiet tuinhout materiaal, waardoor wij inmiddels het breedste assortiment voeren van heel Nederland en België. Door zeer scherpe prijzen te hanteren, in combinatie met de hoogste kwaliteit composiet materialen, zijn wij met onze merken marktleider geworden.

De laatste jaren hebben wij revolutionaire vooruitgang geboekt in de productie van modern composiet tuinmateriaal. Wij kunnen daarom volmondig beweren, na jarenlange ervaring en expertise, dat ons composiet tuinmateriaal NIET kromtrekt! Dit in tegenstelling tot dat van veel concurrenten, waar regelmatig klachten zijn (of waren) over kromtrekken van terrasplanken of schuttingen; die doen daardoor de naam van composiet tuinmateriaal geen goed, want met toepassing van het juiste productieproces in combinatie met vakkundige plaatsing is composiet een topproduct, design- en onderhoudstechnisch!

Over composiet schuttingen is in het verleden weleens gezegd dat ze kromtrekken. Hier heeft de realiteit het verleden achterhaald: onze schuttingen met massieve composieten planken van 10 mm dikte*, ondersteund door vier aluminium dwarsbalken, het kàn niet meer kromtrekken.

 

Composiet schuttingen

 

WoodComposiet geeft hoveniers extra korting als ons composiet tuinmateriaal geplaatst wordt bij hun klanten!


Vlonderplanken

       

Wij zijn natuurlijk heel erg blij met u als potentiële klant. Daarom willen wij u, als hovenier en vakman, een extra korting aanbieden, ondanks dat WoodComposiet haar composiet tuinmateriaal al uiterst concurrerend in de markt zet, zoals u zelf makkelijk kunt constateren door te gaan surfen op het internet. Wij bieden u een extra korting volgens de volgende staffel (genoemde bedragen zijn inclusief B.T.W.):

 

WoodPlastic® massieve vlonderplanken:

Orderbedrag tot en met € 1.000,-: helaas geen korting mogelijk
Orderbedrag vanaf € 1.000,- tot en met € 2.900,-:  5% extra korting over alle materialen
Orderbedrag vanaf € 2.900,-: 10% extra korting over alle materialen

 

WoodPlastic


ProDeck™ vlonderplanken, schuttingen en overige:

Orderbedrag tot en met € 3.000,-: helaas geen korting mogelijk
Orderbedrag vanaf € 3.000,- tot en met € 4.000,-:  3% extra korting over alle materialen
Orderbedrag vanaf € 4.000,- tot en met € 5.000,-:  4% extra korting over alle materialen
Orderbedrag vanaf € 5.000,- tot en met € 6.000,-:  5% extra korting over alle materialen
Orderbedrag vanaf € 6.000,-:  6% extra korting over alle materialen

Webshopprijzen kunnen fluctueren, prijzen gekoppeld aan een webshoporder zijn bindend en zullen achteraf niet worden verhoogd. Webshopprijzen en orderbedragen zijn vermeld inclusief B.T.W.
WoodComposiet levert aan bedrijven èn aan consumenten. Hierdoor kunnen consumenten dus precies zien wat voor prijzen wij hanteren voor onze composiet tuinmaterialen.
Dat is niet in uw voordeel, dus hebben wij daar iets op bedacht: wij bieden u twee verschillende manieren voor het bestellen van onze composiet tuinmaterialen.

 

Bestellen op twee manieren
 

1. Uw klant bestelt zelf de composiet tuinmaterialen bij WoodComposiet.nl

Uw klant doet – op uw advies – zelf de bestelling online in onze webshop voor composiet tuinmateriaal. Hierbij laat u uw klant de materialen (die u berekend en geadviseerd heeft) zelf uitkiezen in de webshop. Doordat uw klant de bestelling zelf heeft geplaatst, dient deze klant de bestelling per iDEAL of bij aflevering van de materialen contant of per pin te voldoen. Hierbij ontvangt uw klant de originele factuur.

Na deze bestelling stuurt u ons een e-mail met naam en adres van uw klant, zodat wij kunnen verifiëren dat de klant via u bij ons heeft besteld, en noemt in die mail de opmerking “korting voor hoveniers”. Uiteraard is hierbij discretie verzekerd.

Wij zullen u hierna laten weten voor welk bedrag u een factuur naar WoodComposiet kunt sturen. Op de factuur die u aan WoodComposiet stuurt, kunt u als factuuromschrijving  “Advisering en berekening materialen van werk van [naam van uw klant] in [plaatsnaam]” opvoeren.

 

2. Uw bedrijf bestelt de composiet tuinmaterialen bij WoodComposiet.nl

U doet zelf onder uw bedrijfsnaam de bestelling in de webshop; bij “Afrekenen” kunt u in de rechterkolom onder “Controleer uw bestelling” in het vak “Opmerkingen” aangeven dat u gebruik wenst te maken van de “korting voor hoveniers”.

Als u heeft gekozen voor betaling bij aflevering (contant of per pin), dan zullen wij de korting direct op de factuur verwerken.

Als u per iDEAL heeft betaald, zullen wij zo snel mogelijk de korting aan u crediteren via een aparte creditfactuur.

De definitieve factuur wordt na aflevering van de materialen aan u ter beschikking gesteld in de vorm van een PFD-bestand, dat wij u per mail zullen toesturen. Omdat wij nooit op rekening verkopen, dient er altijd vóór of bij aflevering te worden betaald.

 

De voordelen voor uw bedrijf

Uw klant kan de webshop en showtuin van WoodComposiet (voor een reëel beeld van onze composiet tuinproducten) bezoeken.
Uw bedrijf hoeft bij besteloptie 1 geen materiaalkosten voor te schieten.
U ontvangt een netto bedrag van ons, afhankelijk van het orderbedrag.

 

Twijfelt u nog?

Vraag dan gerust één of meer geheel gratis proefstukje(s) aan van onze composiet schuttingen of vlonderplanken. Wij weten zeker dat u dan overtuigd raakt van de kwaliteit van ons moderne, duurzame en mooie composiet tuinmateriaal, dat we in veel kleuren en motieven kunnen leveren; WoodComposiet heeft het grootste assortiment composiet tuinmateriaal van de Benelux!

 

Extra voordeel!

WoodComposiet krijgt regelmatig de vraag of wij ook schuttingen of vlonders installeren. Dat doen we niet. En dat gaan we ook niet doen als leverancier. Wat we wèl regelmatig doen is een klant doorsturen naar een hovenier bij hem of haar in de buurt. Als u composiet tuinmateriaal bij ons bestelt en daarna van het eindresultaat foto’s naar ons stuurt, kunnen we aan de hand daarvan ook uw bedrijf opnemen in de lijst van bedrijven waar we potentiële klanten naar toe kunnen sturen! Dan ontstaat de beroemde en gewenste win-win-situatie! Aangetoond is dat door vele positieve reacties, van klanten en mensen die onze vlonders en schuttingen zien, er steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in onze composiet materialen. In de meeste gevallen worden overige werkzaamheden in de tuin ook vaak aangenomen. 


 

Montagetip

Nog nooit met composiet gewerkt? Geen probleem, de verwerking is bijna gelijk aan die van hout. Tip is wel om de montage-instructies, ondanks al uw vakkennis, even door te nemen, klik hier: https://www.woodcomposiet.nl/montage-instructie/

 


* Voor consumenten met een kleine beurs leveren wij inderdaad ook een budgettair aantrekkelijke Basic-uitvoering schutting, waar wij eerlijk bij vertellen dat die wèl flexibel is, maar u zult deze uitvoering waarschijnlijk nooit adviseren aan uw klanten.