0

  • 100% veilig winkelen
  • Direct leverbaar
  • Showtuin
  • Grootste assortiment van Nederland en België
  • IDEAL of pin/contant bij aflevering

Schuttingen

WoodComposiet levert composiet schuttingen in vele variëteiten: kant-en-klaar afgemonteerde tuinschermen leveren we in een luxe uitvoering (met 10 mm massieve planken), maar ook in een maxi-10 en 13mm uitvoering (holkamer planken).  Diverse budget-uitvoeringen bieden wij ook aan in ons assortiment (basic schuttingen).

Klik op de betreffende subrubriek voor meer informatie over deze uitvoeringen. 

 

Daarnaast maken de stapelplanken (met tand en groef) voor een volledige dichte  schutting en de zelfbouw schuttingplanken (20 cm brede planken) een steeds groter gedeelte uit van ons uitgebreide assortiment.

Schuttingplanken geven de mogelijkheid om een hoog privacygehalte te bereiken door gebruik te maken van meer of minder planken.

 Gebruik "Selectie verfijnen" (hieronder) om makkelijk te kiezen voor de door u gewenste uitvoering.


Pagina 3 van 12

Composiet schuttingen

Van composiet schuttingen heeft u jarenlang plezier. In tegenstelling tot schuttingen van gewoon hout zijn composiet schuttingen vrijwel onderhoudsvrij en zeer duurzaam. De schuttingen van ProDeck™ zijn gemaakt van natuurlijke houtvezels en toxivrije high-density-polymeren: de beste kwaliteit denkbaar. Verkleurt, versplintert en rot niet. Bovendien goed bestand tegen vocht, zelfs zeewater. WoodComposiet verkoopt hoogwaardige composiet schuttingen van ProDeck™ tegen zeer scherpe prijzen. In ons uitgebreide assortiment vindt u kant-en-klare tuinschermen en stapelplanken voor het bouwen van een zelf ontworpen schutting. We beschikken over meerdere schitterende kleuren en diverse stijlvolle, natuurlijke designs. Op vrijwel al onze producten van composiet zit 15 jaar garantie.

 

Composiet tuinschermen

Wat composiet tuinschermen betreft hebben wij de keuze uit Luxe tuinschermen en Basic tuinschermen. De Basic tuinschermen zijn lichter en dunner dan de luxe variant en daardoor flexibeler. De tuinschermen bestaan uit massieve planken die zijn verstevigd met vier aluminium dwarsliggers. ProDeck™ was de eerste fabrikant die deze extra stevige composiet schuttingen op de markt bracht. De vier dwarsliggers vermijden het kromtrekken van de schutting. Een aantal varianten tuinschermen zijn voorzien van twee extra planken, zodat de inkijk nog meer tot een minimum beperkt wordt.

 

Zelfbouwschuttingen

Behoefte aan volledige privacy? Met dit tand- en groef-stapelplankensysteem wordt een geheel gesloten schutting gecreëerd. Met het ProDeck™ zelfbouw-schutting-stapelplankensysteem kunt u zeer eenvoudig zelf uw eigen composiet schuttingen bouwen. U kunt daarbij zelf de hoogte bepalen, tot een maximum van 2,20 meter gecombineerd met onze palen. Ook de kleur kunt u zelf uitkiezen: u kunt kiezen voor één kleur of voor een combinatie. De zelfbouw composiet schuttingen komen met gratis inwendige aluminium verstevigingen. Deze verstevigingen kunt u zelf gemakkelijk in de planken schuiven. Wilt u uw schutting extra mooi maken? Voor een stijlvolle afwerking hebben wij meerdere sierstrips in de aanbieding, die zeer makkelijk zijn toe te voegen tijdens het bouwen van de schutting.