L-profiel • aluminium • bruin gecoat • 400 cm

Artikelnummer: lp-alu-bru-400

Beschikbaarheid: Uitverkocht

 34,00

ProDeck™ L-profiel • deurstop


L-profielen zijn leverbaar in aluminium in diverse gecoate kleuren, bijpassend bij de leverbare gecoate aluminium palen, composietpalen en composiet schuttingen. Enkele uitvoeringen zijn ook in lengtes van 2,00 en 4,00 meter leverbaar, het kan soms efficiënt zijn om deze lengtes te gebruiken.

Deze L-profielen zijn op vele manieren inzetbaar in een tuindesign, enkele noemen wij er:

 ter bevestiging van een tuinscherm aan een paal. Dit als alternatief voor de

Meer informatie
Mee te bestellen producten
aantalartikelprijs per stuksubtotaal
Schroef • A2 rvs • 3,9x13 mm • zwart • zelfborend • kruiskop • per 100 stuks
Schroef • A2 rvs • 3,9x13 mm • zwart • zelfborend • kruiskop • per 100 stuks  13,50 10,50 0,00
Schroef • A2 rvs • 3,9x13 mm • zelfborend • kruiskop • per 100 stuks
Schroef • A2 rvs • 3,9x13 mm • zelfborend • kruiskop • per 100 stuks  10,50 0,00
Totaalbedrag
Specificaties

Materiaal:
aluminium

Kleur:
bruin gecoat

Afmetingen:
Lengte: ca. 400 cm
Breedte x hoogte (buitenmaten): ca. 25 x 50 mm
Dikte: ca. 2 mm

 

Let op: dit profiel is uitstekend geschikt om alle composiet schuttingen aan een paal te bevestigen, maar u kunt deze ook prima gebruiken als deurstop of als afwerklijst bij vlonder- en/of terrasplanken

 

Omschrijving

ProDeck™ L-profiel • deurstop


L-profielen zijn leverbaar in aluminium in diverse gecoate kleuren, bijpassend bij de leverbare gecoate aluminium palen, composietpalen en composiet schuttingen. Enkele uitvoeringen zijn ook in lengtes van 2,00 en 4,00 meter leverbaar, het kan soms efficiënt zijn om deze lengtes te gebruiken.

Deze L-profielen zijn op vele manieren inzetbaar in een tuindesign, enkele noemen wij er:

 ter bevestiging van een tuinscherm aan een paal. Dit als alternatief voor de veelgebruikte L-beslagsets. Voordeel is dat er een rustiger beeld ontstaat, bij design kan dat van belang zijn. U heeft per tuinscherm 2 L-profielen nodig, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde van het tuinscherm.
 als afwerking van een composiet vlonder of terras: de buitenranden kunnen met een L-profiel perfect afgewerkt worden;
deurstop: L-profielen worden vaak ingezet als deurstop (dat dient ervoor dat een tuindeur niet doorzwaait naar de andere kant van een schutting) bij de montage van een deur.
de kunststof L-profielen worden voor diverse doeleinden gebruikt; een bekende toepassing is om dit L-profiel te plaatsen bij de montage van Zweedse rabatdelen.

 

Montagetips

 Voor plaatsing van aluminium L-profielen heeft u zelfborende schroeven nodig; deze zijn leverbaar in rvs of in antracietkleur.
 Voor één tuinscherm monteert u: per dwarsbalk 2 schroeven x 4 dwarsbalken = 8 schroeven x 2 kanten van het tuinscherm = 16 schroeven per scherm.
 Om de L-profielen aan de palen te bevestigen zijn per L-profiel 12 schroeven (maximaal om de 15 cm plaatsen) nodig x 2 kanten = 24 schroeven per schuttingdeel.
 Benodigde zelfborende rvs-schroeven: 3,9 x 13 mm bij aluminium palen.


Voor specificaties van dit artikel, indien niet hierboven vermeld: klik op het tabblad “Specificaties”.
Voor alle maatvoeringen van composieten materialen geldt een tolerantie: er kunnen afwijkingen optreden.


Downloads

Lees de montage-instructies voor al onze composieten materialen altijd voordat u bestelt en voordat u gaat monteren.
Klik hier om deze instructies – voor zover van toepassing – voor uw product te downloaden.

In de Vlonderplankenspecificaties kunt u bijvoorbeeld terugvinden hoeveel ruimte er maximaal tussen onderbalken geplaatst mag worden bij de door u gekozen vlonderplank.

Onderbalkenspecificaties geeft een overzicht van de eigenschappen van onderbalken, o.a. hun maximale vrije overspanning.

 

 

Verzenden

 


Bezorgen


Levertijden:

ProDeck™-, WoodPlastic®– en Aslon®-producten (vlonderplanken, schuttingen en Zweeds rabatdelen): tussen de 2 en de 10 werkdagen.
Duofuse®  vlonderplanken: tussen de ca. 6 en 18 werkdagen.

Wij bieden klanten ook de mogelijkheid om de producten bij ons te komen afhalen; dit dient u op de afrekenpagina aan te geven en dan rekening houden met 2 werkdagen voordat de bestelling klaar staat.

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten te laten bezorgen, dan zal het transportbedrijf zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In Nederland zijn de bezorgkosten € 80,00, behalve voor de Waddeneilanden.

Woont u binnen een straal van 25 km vanaf ons adres (Jan Glijnisweg 8A, 1703 RL Heerhugowaard), dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen tegen het gereduceerde tarief van € 40,00. Het vaste criterium van 25 km kan worden gemeten door naar Google Maps te gaan en daar een routebeschrijving te maken van ons naar uw adres; ga daarbij altijd uit van de snelste route.

Voor het leveren van Duofuse® vlonderplanken moet een transporttoeslag van € 150,00 (incl. BTW) toegevoegd worden.

Leveringen naar het buitenland gaan altijd in overleg met het transportbedrijf. Als u – voordat u een bestelling plaatst – een transportprijs wilt weten, dan verzoeken wij u om de hoeveelheid gewenste producten en het afleveradres te mailen naar Ko & Co Transport (info@kokotrans.nl). Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen twee weken te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen; dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.

Op locatie wordt geleverd op een plek waar vrachtauto’s kunnen komen; bij campings of andere met slagboom afgesloten terreinen wordt er vóór de slagboom bij de hoofdingang op een bereikbare plaats afgeleverd.

Voor vragen omtrent levering kunt u contact opnemen (bij voorkeur via e-mail) met de transporteur Ko & Co Transport; hun contactgegevens staan vermeld op de Contactpagina.

De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd specifiek per e-mail aan ons te vermelden; vergeet hierbij niet uw bestelnummer erbij te vermelden. De meeste goederen komen zonder verpakkingsmaterialen; het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn. Er wordt niet op pallets geleverd, de goederen worden handmatig door de chauffeurs afgeladen.

 


Afhalen


Levertijd

Als u uw bestelling kunt komen afhalen, kunt u na 2 volle werkdagen uw bestelling ophalen.

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten af te halen, dan ligt uw bestelling na 2 volle werkdagen klaar op ons verkoop-/afhaalpunt. Zie ook de Contactpagina. Uiteraard kunt u ons altijd vragen of de bestelling eventueel eerder afgehaald kan worden; als wij daaraan kunnen voldoen, regelen we dat graag. De meeste goederen worden geleverd zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn.

Houdt u rekening met het grote formaat en het forse gewicht van de composietproducten, zodat u met degelijke transportmiddelen uw producten komt afhalen? Zorg ook voor voldoende bindmaterialen, zoals spanbanden met ratel, zodat u de producten veilig kunt vastzetten. Zorg dat de goederen altijd vlak liggen om schade of doorbuigingen te voorkomen. Bij schuttingen altijd exact onder de aluminium dwarsbalken ondersteunen. Afdekzeilen gebruiken is raadzaam. Het is verstandig om met minimaal twee personen te komen i.v.m. het laden van de producten.

Onderstaande merken kunnen niet na 2 volle werkdagen worden afgehaald:
Duofuse® 
vlonderplanken: tussen de ca. 6 en 18 werkdagen.

 


Pakketpost


 

Kleine producten per pakketpost verzenden € 6,95 in NL (alleen mogelijk als u betaalt per iDEAL).
Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.

Heeft u een aantal clips, schroeven, afdekkapjes etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 10 kilo weegt en het formaat is maximaal 100x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketpost toezenden.

 

Lange producten per pakketpost verzenden € 37,95 in NL (alleen mogelijk als u betaalt per iDEAL).
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.

Heeft u een onderbalk, een losse plank of een aluminium U-profiel etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 20 kilo weegt en het formaat is maximaal 220x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketdienst toezenden.

 

 


Proefstukjes


 

Proefstukjes voor Nederland

Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.

U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. We versturen de proefstukjes zo snel mogelijk op naar het door u opgegeven adres in Nederland.

 

Proefstukjes voor België, Luxemburg en Duitsland

Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen na ontvangst betaling.

In België, Luxemburg en Duitsland kunt u ook maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. Wel vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Omdat iDEAL in het buitenland niet werkt, dient deze vergoeding per bankbetaling vooruit te geschieden. We versturen de proefstukjes binnen zo snel mogelijk na betaling van de verzendkosten op naar het door u opgegeven adres.

Bankrekening:
WoodComposiet (WPGN)
IBAN: NL 17 RABO 0141 2722 95

Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling het bestelnummer, uw naam en uw woonplaats, zodat wij uw aanvraag terug kunnen vinden in ons ordersysteem.