0

Luxe tuinschermplanken met een dikte van 13 mm

Artikelnummer: pl-tekening-13mm
 0,00

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • 100% veilig winkelen
  • Direct leverbaar
  • Grootste assortiment
  1. Omschrijving
  2. Specificaties
  3. Verzenden

De Prodeck™ composiet tuinschermplank van WoodComposiet is gemaakt van natuurlijke, FSC-gecertificeerde hardhoutvezels en toxivrije High-Density-polymeren: zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Vrijwel alle Prodeck™ tuinschermen zijn uitgevoerd met massieve planken en vier stevige geanodiseerde of gecoate aluminium dwarsbalken met inwendige verstevigingen, waardoor kromtrekken niet mogelijk is. Een ongekend sterke constructie, gecombineerd met een modern design.

Raadpleeg altijd eerst de montage-instructies (die ook op de website staan) alvorens u bestelt en voordat u gaat monteren.

Deze Prodeck™ Maxi tuinschermen zijn standaard voorzien van holle brede planken, welke over de gehele plank 13 mm dik zijn. Deze dikkere kwaliteit tuinschermplanken zijn sterker en van hogere kwaliteit vergeleken met de schuttingen die in onze webshop "Basic" worden genoemd; bij andere aanbieders worden deze basic tuinschermen ook wel budgetschuttingen genoemd.


Gewicht Maxi Prodeck™ tuinschermen: ca. 40 kg per stuk (bij deze schuttingen staat er bij ons in de webshop dus altijd "Maxi" in de artikelomschrijving)

Gewicht Luxe Prodeck™ tuinschermen: ca. 50 kg per stuk (vrijwel alle schuttingen in de webshop, waarbij er geen "Basic" in de artikelomschrijving staat)

Gewicht Basic Prodeck™ tuinschermen: ca. 30 kg per stuk (bij deze schuttingen staat er bij ons in de webshop dus altijd "Basic" in de artikelomschrijving)

  • Al meer dan 10 jaar bewezen: de superieure kwaliteit.
  • Plankdikte van de Maxi tuinschermen is 13 mm.
  • Geen krommingen en zeer stevig.

Bezorgen
Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de composietproducten te laten bezorgen, dan zal de transporteur zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In Nederland zijn de bezorgkosten € 75,-, behalve voor de Waddeneilanden. Bezorgingen naar het buitenland gaan altijd in overleg met het transportbedrijf. Wij streven ernaar om alle producten zover mogelijk binnen 10 werkdagen te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen, dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.

Woont u binnen een straal van 25 km vanaf ons adres (Jan Glijnisweg 8a, 1703 RL Heerhugowaard), dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen tegen gereduceerd tarief van € 35. Het vaste criterium van 25 km kan worden gemeten door naar Google Maps te gaan en daar een routebeschrijving te maken van ons naar uw adres. 

Voor vragen omtrent levering kunt u contact opnemen met de transporteur. Hun contactgegevens staan ook vermeld op de Contactpagina van WoodComposiet.
De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd per e-mail aan ons te vermelden, vergeet hierbij niet uw ordernummer erbij te vermelden. De meeste goederen komen uit grote pallets zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn. Er wordt niet op pallets geleverd, de goederen worden handmatig door de chauffeurs afgeladen.


Afhalen
Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de composietproducten af te halen, dan ligt uw bestelling na 2 volle werkdagen klaar op ons verkoop-/afhaalpunt, zie ook de Contactpagina van WoodComposiet. Uiteraard kunt u ons altijd vragen of de bestelling eventueel eerder afgehaald kan worden. De meeste goederen komen uit grote pallets zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn.

Houdt u rekening met het grote formaat van de composietproducten, alsmede het gewicht, zodat u met degelijke transportmiddelen uw producten komt afhalen. Zorg ook voor voldoende bindmaterialen, zoals spanbanden met ratel, zodat u de producten veilig kunt vastzetten. Zorg dat de goederen altijd vlak liggen om schade of doorbuigingen te voorkomen, bij schermen altijd exact onder de aluminium dwarsbalken ondersteunen. Afdekzeilen gebruiken is raadzaam. Het is verstandig om met minimaal twee personen te komen i.v.m. het laden van de producten.


Pakketpost 
Kleine producten per pakketpost verzenden € 6,95 (alleen mogelijk per iDEAL).
Heeft u een aantal clips, schroeven, afdekkapjes etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 10 kilo weegt en het formaat is maximaal 100x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketpost toezenden.

Lange producten per pakketpost verzenden € 37,95 (alleen mogelijk per iDEAL).
Heeft u een onderbalk, een losse plank of een aluminium U-profiel etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 20 kilo weegt en het formaat is maximaal 220x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketdienst toezenden.


Proefstukjes voor Nederland
U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen.Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina.
We versturen de proefstukjes binnen 2 werkdagen op naar het door u opgegeven adres in Nederland.

Proefstukjes voor België, Luxemburg en Duitsland
U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina.
Wel vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Omdat iDeal in het buitenland niet werkt, dient deze vergoeding per bankbetaling vooruit te geschieden.

Bankrekening WoodComposiet:
Ten name van WPGN BV
Rabobank nr: 14.12.72.295
BIC : RABONL2U
IBAN: NL17RABO 0141272295

Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling uw naam en woonplaats. Wij versturen de proefstukjes na ontvangst van de bankbetaling z.s.m. op naar uw adres.

Luxe tuinschermplanken van 13 mm dik (7003)

  • Luxe tuinschermplanken van 13 mm dik (7003)