0

Composiet schuttingpaal antraciet 270x10x10 cm

Artikelnummer: pa-com-ant-270x10x10

€ 38,75

€ 27,50

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • 100% veilig winkelen
  • Direct leverbaar
  • Grootste assortiment
  1. Omschrijving
  2. Specificaties
  3. Verzenden


Palen

In ons assortiment voeren wij een zeer grote collectie composiet, hardhout en aluminium tuinpalen. Omdat de palen een groot gewicht moeten kunnen dragen hebben wij de composiet palen in uitsluitend de robuuste uitvoering van 10 cm dikte. Voor een zeer solide bevestiging leveren wij ook speciaal op maat gezaagde binnenpalen, zodat de schutting bij  zware stormen goed weerstand kan bieden.


Algemene tips:
• Alle palen zijn hol, dus dienen aan de bovenkant tegen binnenstromend hemelwater beschermd te worden door een afdekkap
• Aluminium palen hoeven niet voorzien te worden van een gewolmaniseerde binnenpaal, tenzij er een deur aan gehangen wordt.
• Aluminium palen zijn steviger (door hun starheid) dan composiet palen. Ook zijn ze in vele (gecoate) kleuren verkrijgbaar. Aluminium schuttingpalen in de afmeting 10 x10cm zijn de aller stevigste uitvoering.
• Aluminium palen kunnen als deze niet in de grond gegraven kunnen worden door bijvoorbeeld een fundering, met 2 L-profielen en zelfborende schroeven en pluggen in de muur bevestigd worden. Pluggen hebben wij helaas niet in ons assortiment. 
• Composiet palen zijn qua eigenschappen hetzelfde als gewone houten palen, echter composiet is constructief minder sterk als houten palen. Daarentegen is composiet materiaal nagenoeg kleurvast en heeft het een veel mooiere uitstraling.
• Composiet palen zijn, in tegenstelling tot houten of betonnen palen, in vele kleuren verkrijgbaar, onder andere antraciet, grijs, bruin, enzovoorts. Kleuren kunnen in het ontwerp van uw tuin van groot belang zijn, vandaar ons uitgebreide aanbod.
Soorten palen

Aluminium schuttingpaal 10x10 cm (geanodiseerd)
Aluminium geanodiseerde paal in robuuste uitvoering. Doordat geanodiseerd aluminium zeer star is, heeft deze een ongekende stevigheid. 
Verkrijgbaar in diverse (gecoate) kleuren in de lengtes 2,7 en 3,0 meter.
Buitenafmetingen van eventueel benodigde binnenpaal: 9,3 x 9,3 cm.

Aluminium schuttingpaal 270x7x7 cm (geanodiseerd)
Aluminium geanodiseerde paal. Verkrijgbaar in de kleuren aluminium en antraciet gecoat. Deze palen zijn reeds voorzien van een platte afdekkap; deze hoeft u dus niet mee te bestellen.
Buitenafmetingen van eventueel benodigde binnenpaal: 6,1 x 6,1 cm.

Composiet schuttingpaal 270x10x10 cm
Onze Prodeck™ composiet schuttingpalen zijn dubbelwandig en zeer robuust uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot de composiet palen die elders verkrijgbaar zijn. Onze composiet palen zijn geproduceerd met natuurlijke FSC-gecertificeerde hardhoutvezels en hoogwaardige toxyvrije polymeren, dus zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.
Indien een deur met een hengen- en duimenset aan een paal gemonteerd wordt, dient u absoluut een gewolmaniseerde houten binnenpaal mee te bestellen en te plaatsen. Deze gewolmaniseerde houten binnenpaal schuift u eenvoudig in de paal, zodat u de duimscharnieren goed vast kunt zetten. Omdat deuren veelvuldig openen en sluiten is een binnenpaal altijd noodzakelijk voor een solide bevestiging. Wanneer een schutting met composiet schuttingpalen relatief veel wind vangt, is een gewolmaniseerde binnenpaal ook altijd nodig. Deze houten binnenpalen staan ook bij de categorie palen vermeld, u kunt kiezen uit meerdere lengtes bestemd voor deze afmeting.
Buitenafmetingen van benodigde binnenpaal: 6,1 x 6,1 cm. 

Gewolmaniseerde binnenpaal
Bestemd voor al onze Prodeck™ composiet schuttingpalen met de buitenafmetingen 10x10 cm en aluminium palen met de buitenafmetingen 7x7 cm en 10x10 cm. Bij de gekozen paal staat in de omschrijving beschreven welke afmeting binnenpaal u nodig heeft. 
Een houten gewolmaniseerde binnenpaal zorgt voor meer stevigheid. De houten gewolmaniseerde binnenpalen zijn duurzaam onder druk behandeld en specifiek op maat gezaagd: ze passen precies in de bovenstaande schuttingpalen. Een gewolmaniseerde houten paal heeft een hogere duurzaamheid vergeleken met cypresse houten palen, daarom zal een gewolmaniseerde houten paal langer meegaan dan cypresse palen (vurenhout), die helemaal niet zijn behandeld.
Deze binnenpaal schuift u voor plaatsing in de paal of - nadat de tuinpaal geplaatst is -  van bovenaf in de dan verticaal staande paal.

Cypresse binnenpaal
Bestemd voor al onze Prodeck™ composiet schuttingpalen met de buitenafmetingen 10x10 cm, maar ook voor geanodiseerde aluminium schuttingpalen met de buitenafmetingen 7x7cm.
De cypresse binnenpaal zorgt voor meer stevigheid van alle palen die niet massief zjin.
Een cypresse (vuren) onbehandelde houten binnenpaal heeft een lagere duurzaamheid vergeleken met de gewolmaniseerde houten binnenpalen, daarom zal een gewolmaniseerde houten paal langer mee gaan dan cypresse palen. De cypresse en gewolmaniseerde palen vindt u ook bij de categorie palen.
Deze binnenpaal schuift u voor plaatsing in de paal of - nadat de tuinpaal geplaatst is -  van bovenaf in de dan verticaal staande paal.

Bankirai hardhouten paal - geprofileerd, geschaafd en gepunt
Massieve paal, uitermate geschikt voor tuinen waar het designtechnisch noodzakelijk wordt geacht hardhout te gebruiken. Niet geschikt als binnenpaal voor composiet en aluminium schuttingpalen. Op deze paal hoeft natuurlijk geen afdekkap geplaatst te worden, tenzij het design daar om vraagt. De naam bankirai  is een verzamelnaam voor een aantal verschillende shorea boomsoorten. Andere benamingen voor deze houtsoort zijn: benuas, damar laut, simantuk, poöti, bangkirai, yellow balau, selangan batu, selangan batu kumus, balau kumus, tekam, gisok, malayakal, yakal, aek, las-tao, chan, song-da. Palen worden alleen verkocht in combinatie met Prodeck™ schuttingen (geen losse verkoop).
 

 


 Klik voor specifieke, artikelgerichte informatie op het tabblad "Specificaties".

Composiet schutting paal antraciet

Afmetingen:

Lengte: 2,70 m 
Breedte: 10x10 cm

Bezorgen
Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de composietproducten te laten bezorgen, dan zal de transporteur zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In Nederland zijn de bezorgkosten € 75,-, behalve voor de Waddeneilanden. Bezorgingen naar het buitenland gaan altijd in overleg met het transportbedrijf. Wij streven ernaar om alle producten zover mogelijk binnen 10 werkdagen te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen, dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.

Woont u binnen een straal van 25 km vanaf ons adres (Jan Glijnisweg 8a, 1703 RL Heerhugowaard), dan kunt u er voor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen tegen gereduceerd tarief van € 35. Het vaste criterium van 25 km kan worden gemeten door naar Google Maps te gaan en daar een routebeschrijving te maken van ons naar uw adres. 

Voor vragen omtrent levering kunt u contact opnemen met de transporteur. Hun contactgegevens staan ook vermeld op de Contactpagina van WoodComposiet.
De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd per e-mail aan ons te vermelden, vergeet hierbij niet uw ordernummer erbij te vermelden. De meeste goederen komen uit grote pallets zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn. Er wordt niet op pallets geleverd, de goederen worden handmatig door de chauffeurs afgeladen.


Afhalen
Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de composietproducten af te halen, dan ligt uw bestelling na 2 volle werkdagen klaar op ons verkoop-/afhaalpunt, zie ook de Contactpagina van WoodComposiet. Uiteraard kunt u ons altijd vragen of de bestelling eventueel eerder afgehaald kan worden. De meeste goederen komen uit grote pallets zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn.

Houdt u rekening met het grote formaat van de composietproducten, alsmede het gewicht, zodat u met degelijke transportmiddelen uw producten komt afhalen. Zorg ook voor voldoende bindmaterialen, zoals spanbanden met ratel, zodat u de producten veilig kunt vastzetten. Zorg dat de goederen altijd vlak liggen om schade of doorbuigingen te voorkomen, bij schermen altijd exact onder de aluminium dwarsbalken ondersteunen. Afdekzeilen gebruiken is raadzaam. Het is verstandig om met minimaal twee personen te komen i.v.m. het laden van de producten.


Pakketpost 
Kleine producten per pakketpost verzenden € 6,95 (alleen mogelijk per iDEAL).
Heeft u een aantal clips, schroeven, afdekkapjes etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 10 kilo weegt en het formaat is maximaal 100x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketpost toezenden.

Lange producten per pakketpost verzenden € 37,95 (alleen mogelijk per iDEAL).
Heeft u een onderbalk, een losse plank of een aluminium U-profiel etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 20 kilo weegt en het formaat is maximaal 220x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketdienst toezenden.


Proefstukjes voor Nederland
U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen.Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina.
We versturen de proefstukjes binnen 2 werkdagen op naar het door u opgegeven adres in Nederland.

Proefstukjes voor België, Luxemburg en Duitsland
U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina.
Wel vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Omdat iDeal in het buitenland niet werkt, dient deze vergoeding per bankbetaling vooruit te geschieden.

Bankrekening WoodComposiet:
Ten name van WPGN BV
Rabobank nr: 14.12.72.295
BIC : RABONL2U
IBAN: NL17RABO 0141272295

Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling uw naam en woonplaats. Wij versturen de proefstukjes na ontvangst van de bankbetaling z.s.m. op naar uw adres.

Composiet schuttingpaal antraciet 270x10x10 cm

  • Composiet schuttingpaal antraciet 270x10x10 cm
Meebestellen