0

 • 100% veilig winkelen
 • Direct leverbaar
 • Showtuin
 • Grootste assortiment van Nederland en België
 • IDEAL of pin/contant bij aflevering

Terrasplanken

Onze enorme collectie ProDeck™ composiet terrasplanken is leverbaar in de trendy kleuren donker antraciet, steengrijs, naturel bruin, oud bruin, vergrijsd bruin, bankiraibruin, donkerbruin, redcedar en licht antraciet. Daarnaast kunt u kiezen uit vier moderne profielen: glad, houtnerf, breedribbel en smalribbel.    Alle profielen zijn voorzien van optimale antislipbehandelingen; als het regent zult u ècht versteld staan van de stroefheid van ProDeck™ terrasplanken. Kenmerkend zijn ook de ongekende sterktes, doordat alle binnenwanden extra dik zijn uitgevoerd; ook de groefverbindingen van de terrasplanken waar de clips aan gemonteerd worden zijn extra dik uitgevoerd.

 Gebruik "Selectie verfijnen" (hieronder) om makkelijk te kiezen voor de door u gewenste uitvoering.


Pagina 1 van 9
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9

Composiet terrasplanken

De composiet terrasplanken van ProDeck™ staan bekend om hun uitstekende kwaliteit. WoodComposiet verkoopt deze hoogwaardige composiet terrasplanken tegen een zeer scherpe prijs. U kunt bij ons terrasplanken kopen per stuk, per vierkante meter of kiezen voor een all-in pakket inclusief composiet onderbalken, clips en bijbehorende rvs-schroeven. Al onze composiet terrasplanken hebben een dikte van 25 mm. U krijgt van ons maar liefst 15 jaar garantie. Kies uit verschillende natuurlijke en stijlvolle designs en diverse schitterende kleuren. Voor elke tuin hebben wij de juiste uitstraling.

 

Waarom kiezen voor composiet terrasplanken?

U kent dat wel: de lente is weer in aantocht, maar voor u weer van uw terras kunt genieten, zijn uw terrasplanken eigenlijk wel aan een likje verf of beits toe. Met composiet terrasplanken is een onderhoudsbeurt voortaan overbodig. Composiet terrasplanken zien er uit als hout, voelen aan als hout, maar zijn in tegenstelling tot echt hout niet gevoelig voor vergrijzing, termieten, versplintering, rot en vocht. Het materiaal is zelfs bestand tegen zeewater. Terrasplanken van houtcomposiet gaan jaren mee.

Nog een voordeel: composiet is bijzonder milieuvriendelijk. Er heeft geen specifieke houtkap plaatsgevonden voor de vervaardiging van onze producten. De natuurlijke houtvezels zijn afkomstig uit restproducten van FSC-gecertificeerde houtbewerkingsbedrijven. Tevens er zijn uitsluitend hoogwaardige gerecyclede kunststoffen gebruikt.

 

Composiet onderbalken, randafwerking en accessoires

Ons all-in-pakket composiet terrasplanken bevat per vierkante meter 6,5 lengtemeters aan composiet terrasplanken, 3 lengtemeters aan composiet onderbalken plus 20 montageclips en 20 bijbehorende rvs-schroeven. De afmetingen en de totaalhoeveelheden per te bestellen vierkante meters worden, voordat u de definitieve bestelling doet, duidelijk weergeven. Wij verkopen daarnaast verschillende accessoires, bijvoorbeeld voor de randafwerking van de vlonderplanken. Tegen meerprijs kunt u desgewenst kiezen voor de volgende accessoires:

 • Massieve afwerklijsten voor de randafwerking;
 • Anti-Worteldoek;
 • Startclips;
 • Rubber tegeldragers;
 • Extra zware onderbalken (220x6x4 en 400x6x4 cm).

Bij de bestelling van ProDeck™ vlonderplanken dient u rekening te houden met gemiddeld ca. 5% zaagverlies, dit is uiteraard afhankelijk van uw vlonderafmeting.