Koffiebruin vlonderplanken: 2 soorten

WoodComposiet levert composieten vlonderplanken in de warme kleur koffiebruin in twee uitvoeringen: breedribbel en houtnerfreliëf. Beide planken zijn holkameruitvoeringen en alleen in 4 meter leverbaar.  Deze vlonderplanken geven een bijzondere uitstraling aan uw terras; het houtnerfreliëfprofiel in deze kleur oogt heel erg fraai, maar dat kunt u natuurlijk zelf ook ervaren door hiervan een (gratis) proefstukje te bestellen.De voordelen van deze vlonderplanken zijn onder andere dat ze absoluut niet glad zijn als het regent, dat ze niet splinteren en dat ze onderhoudsarm zijn (alleen schoonmaken is genoeg, verven of beitsen is nooit meer nodig). En natuurlijk geldt voor deze vlonderplanken dat er een garantie van 15 jaar op verrotting van het materiaal gegeven wordt.
Kijk voor een correcte montage ook naar de Specificaties bij de betreffende vlonderplank.

Klik op een van de profielen hieronder voor alle informatie over de gekozen vlonderplank:

Enorm veel keus bij WoodComposiet

Composieten vlonderplanken zijn er in vele kleuren, soorten en afmetingen. Welke vlonderplank u ook kiest, voor àlle composieten vlonderplanken geldt dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die WoodComposiet er aan gesteld heeft voordat ze in het assortiment werden opgenomen. Zo moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen aan volgende eisen: ze moeten perfecte antislipeigenschappen hebben, ze mogen niet splinteren, ze mogen niet verrotten en ze moeten onderhoudsarm zijn (op tijd schoonmaken moet genoeg zijn). Natuurlijk zijn er nog aanvullende eisen voor bijvoorbeeld de duurdere vlonderplanken (zoals vlekvrij en kleurecht), maar aan de genoemde basiseigenschappen moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen.

Waarom kopen bij WoodComposiet?

WoodComposiet levert al vele jaren lang haar composieten tuinproducten aan klanten in heel Nederland en België. Dat gebeurt tot volle tevredenheid van die klanten, die jaren- en jarenlang plezier hebben van het door hen gekochte tuinmateriaal. WoodComposiet verkoopt in haar webshop alleen producten die ze ook ècht (meestal binnen 2 weken) kan leveren; dit in tegenstelling tot sommige concurrenten die u eerst laten bestellen en dan later laten weten dat ze alleen de duurdere versies nog op voorraad hebben. De voorraad van WoodComposiet wordt op het moment dat u een bestelling plaatst direct online gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vindt WoodComposiet bereikbaarheid (per telefoon of per e-mail) erg belangrijk, wij reageren meestal heel erg snel op uw vragen.