Zweeds rabat

 

Weleens gehoord van Zweeds rabat?  Zweedse rabatdelen – ook wel potdekselplanken of vlotplanken genoemd – zijn heel geschikt voor schuttingen. Maar ze worden ook veel gebruikt voor gevelbekleding van bijvoorbeeld garages en tuinhuizen. Wij hebben een enorme collectie Zweeds rabat in de kleuren antraciet en bruin. De antracietversie is ook met een houtnerfprofiel leverbaar. Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of andere buitenruimte.

Zweeds rabat voor groothandels, hoveniers en particulieren

WoodComposiet is de leverancier van composiet Zweeds rabat voor groothandels, hoveniers en particulieren in Nederland. Waarom? Omdat wij de allerhoogste kwaliteit composiet materialen tegen een zeer lage prijs verkopen. En dat niet alleen, we beschikken ook nog eens over een enorm magazijn, waardoor we ook Zweedse rabatdelen snel uit voorraad kunnen leveren.

 


Klik op een kleur

 

 

De voordelen van Zweeds rabat

Zweeds rabat kent vele voordelen. Composiet Zweeds rabat ziet eruit als echt hout en voelt ook zo, maar bestaat uit een mengeling van natuurlijke, FSC-gecertificeerde houtvezels en hoogwaardige recyclede High Density polymeren. Het voordeel hiervan? Het is zeer onderhoudsarm! Zo hoeft u Zweeds rabat niet ieder jaar opnieuw te schilderen, oliën of beitsen. Zweeds rabat blijft van zichzelf mooi, zonder dat u onderhoud hoeft te verrichten. Behalve dan af en toe schoonmaken. Daarnaast is composiet Zweeds rabat zeer goed bestand tegen vocht en verkleurt of vergrijst nagenoeg niet. Houtcomposiet is zeer duurzaam en gaat jaren mee.

Composiet rabat is een milieubewuste keuze

Wist u al dat u een zeer milieubewuste keuze maakt als u kiest voor Zweeds rabat? Dat komt omdat we voor de productie van het materiaal geen bomen hoeven om te kappen.

Bovendien wordt alleen gebruikgemaakt van gerecyclede kunststoffen van hoogwaardige kwaliteit. Ook de duurzaamheid van houtcomposiet draagt verder bij aan de milieuvriendelijkheid van dit product.

Zweeds rabat en accessoires

Voor de afwerking van de rabatdelen verkopen wij ook kunststof hoekprofielen en balken. De balken hebben dezelfde behandeling gehad als de rabatdelen. U kunt ze gebruiken op de hoeken van het gebouw om tegen aan te werken of, bij langere gebouwen, om meerdere vlakken te verkrijgen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met een aankoop waarvan u jaren- en jarenlang plezier heeft.