Nl101_cat_vikulit_plaat_massief_foto_01
Nl101_hpl_vikulit_monumentenblauw_5004_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_wijnrood_3005_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_grijs_7016_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_monumentengroen_9925_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_staalblauw_5150_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_antraciet_grijs_7016_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_goud_eiken_2178_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_cremewit_1379_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_donkergroen_6125_foto_001
Nl101_hpl_vikulit_wit_9152_foto_001

Vikulit • HPL-plaat • antraciet • 6 mm dik • 305 x 130 cm

Artikelnummer: vik-antraciet
Vikulit is een fraaie, duurzame en onderhoudsarme gevelplaat, bestaande uit een hoogwaardige HPL (High Pressure Laminate) basis-plaat met een toplaag van Renolit structuurfolie. Vikulit HPL gevelplaten zijn in de geveltoepassing stabiel, kleurecht en duurzaam en hebben een garantie van 10 jaar.
Het Vikulit-leveringsprogramma sluit naadloos aan op het Gevelit™-programma, waardoor de combinatie van Gevelit gevelpanelen en Vikulit HPL-platen door de identieke kleuren (Renolit-structuurfolie)
Meer informatie

Het groene vinkje ()

Geef “Aantal planken” of “Aantal m²” in; geadviseerde aantallen worden direct getoond.
Artikelen worden standaard aangevinkt bij geadviseerde hoeveelheden.
Als u de geadviseerde aantallen verandert, verschijnt er een “slotje” achter het aantal.
Als u op het “slotje” klikt wordt het geadviseerde aantal weer ingevoerd.
Klik op vinkje om deze te verwijderen of toe te voegen.
In de lijst “Mee te bestellen producten” aanvinken òf direct aantallen invoeren.
U krijgt alleen Pakketkorting (over de vlonderplanken en onderbalken) als u minimaal de geadviseerde hoeveelheden bestelt.
Pakketkorting wordt direct getoond onder “Totaalbedrag”.
De pakketkorting vervalt als u in deze calculator méér dan 5 vlonderplanken of 5 onderbalken extra bestelt; indien gewenst kunt u deze beter los bijbestellen.
Niet-aangevinkte producten zijn optioneel, maar wel dringend aanbevolen. Het aantal is niet automatisch te berekenen, dat is afhankelijk van uw wensen.

KIESLengte/Dikte
Aantal m²
Vikulit • HPL-plaat • antraciet • 6 mm dik • 305 x 130 cm
Totaalbedrag

Specificaties

Vikulit • HPL-platen met Renolit structuurfolie

Kleur:
Antraciet

Afmetingen:
Lengte: ca. 3,05 meter
Breedte: ca. 1,30 cm
Dikte: ca. 6mm


Deze specificaties zijn niet compleet. Voor de exacte specificaties, zoals bijvoorbeeld de lengte van de vlonderplank, dient u eerst in de groene balk te kiezen voor de gewenste planklengte. In deze groene balk worden de specificaties al getoond. Wilt u meer informatie over de gekozen vlonderplank, dan kunt u op het artikel in de getoonde lijst klikken.


 

 

Omschrijving
Vikulit is een fraaie, duurzame en onderhoudsarme gevelplaat, bestaande uit een hoogwaardige HPL (High Pressure Laminate) basis-plaat met een toplaag van Renolit structuurfolie. Vikulit HPL gevelplaten zijn in de geveltoepassing stabiel, kleurecht en duurzaam en hebben een garantie van 10 jaar.
Het Vikulit-leveringsprogramma sluit naadloos aan op het Gevelit™-programma, waardoor de combinatie van Gevelit gevelpanelen en Vikulit HPL-platen door de identieke kleuren (Renolit-structuurfolie) elkaar perfect aanvullen.

De Vikulit HPL-gevelplaten die uit het assortiment van WoodComposiet leverbaar zijn, onderscheiden zich in de markt door hun unieke materiaaleigenschappen:

Hard en stijf plaatmateriaal
Duurzaam en weerbestendig
Eenvoudig te bewerken en monteren
In diverse Renolit-structuurfoliekleuren leverbaar
Onderhoudsarm
Weerbestendig
10 jaar garantie
Milieuvriendelijk
Uiterst concurrerende prijzen

Deze HPL-platen van 6 mm dik worden geleverd in het formaat 305 x 130 cm; op verzoek kunnen andere formaten (tegen meerkosten) aangevraagd worden.

Leverbare kleuren:

█████ Antraciet (kleurcode 7016 EZ)
█████ Cremewit (kleurcode 1379 EZ)
█████ Donkergroen (kleurcode 6125 EZ) – minimale afname: 25 HPL-platen van 305 x 130 cm
█████ Goud eiken (kleurcode 2178 EZ) – minimale afname: 5 HPL-platen van 305 x 130 cm
█████ Grijs (kleurcode 7155 EZ)
█████ Monumentenblauw (kleurcode 5004 EZ) – minimale afname: 25 HPL-platen van 305 x 130 cm
█████ Staalblauw (kleurcode 5150 EZ)
█████ Wijnrood (kleurcode 3005 EZ) – minimale afname: 5 HPL-platen van 305 x 130 cm
█████ Wit (kleurcode 9152 EZ)

 

 

ATTENTIE:

In onze webshop worden de Vikulit gevelpanelen alleen in de kleur antraciet aangeboden, maar u kunt kiezen uit bovengenoemde kleuren door de kleur expliciet te noemen in het vak “Bestelnoties” bij het afronden van uw bestelling. De automatische orderbevestiging zal dus de kleur antraciet noemen, maar levering zal in de door u gewenste kleur geschieden. 

 

 

 


Voor specificaties van dit artikel, indien niet hierboven vermeld: klik op het tabblad “Specificaties”.
Voor alle maatvoeringen van composieten materialen geldt een tolerantie: er kunnen afwijkingen optreden.


Downloads

Lees de montage-instructies voor al onze composieten materialen altijd voordat u bestelt en voordat u gaat monteren.
Klik hier om deze instructies – voor zover van toepassing – voor uw product te downloaden.

In de Vlonderplankenspecificaties kunt u bijvoorbeeld terugvinden hoeveel ruimte er maximaal tussen onderbalken geplaatst mag worden bij de door u gekozen vlonderplank.

Onderbalkenspecificaties geeft een overzicht van de eigenschappen van onderbalken, o.a. hun maximale vrije overspanning.

 

 

Verzenden

 


Bezorgen


Levertijden:

ProDeck™-, WoodPlastic®– en Aslon®-producten (vlonderplanken, schuttingen en Zweeds rabatdelen): tussen de 2 en de 10 werkdagen.
Duofuse®, Gevelit™-, Vikulit- en Vikures Plus-producten (vlonderplanken en gevelpanelen): tussen de 5 en 15 werkdagen.

 

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten te laten bezorgen, dan zal het transportbedrijf zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In Nederland zijn de bezorgkosten € 80,00, behalve voor de Waddeneilanden.

Woont u binnen een straal van 25 km vanaf ons adres (Jan Glijnisweg 8A, 1703 RL Heerhugowaard), dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen tegen het gereduceerde tarief van € 40,00. Het vaste criterium van 25 km kan worden gemeten door naar Google Maps te gaan en daar een routebeschrijving te maken van ons naar uw adres; ga daarbij altijd uit van de snelste route.

Voor het leveren van Duofuse® vlonderplanken moet een transporttoeslag van € 150,00 (incl. BTW) toegevoegd worden.

Leveringen naar het buitenland gaan altijd in overleg met het transportbedrijf. Als u – voordat u een bestelling plaatst – een transportprijs wilt weten, dan verzoeken wij u om de hoeveelheid gewenste producten en het afleveradres te mailen naar Ko & Co Transport (info@kokotrans.nl). Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen twee weken te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen; dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.

Op locatie wordt geleverd op een plek waar vrachtauto’s kunnen komen; bij campings of andere met slagboom afgesloten terreinen wordt er vóór de slagboom bij de hoofdingang op een bereikbare plaats afgeleverd.

Voor vragen omtrent levering kunt u contact opnemen (bij voorkeur via e-mail) met de transporteur Ko & Co Transport; hun contactgegevens staan vermeld op de Contactpagina.

De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd specifiek per e-mail aan ons te vermelden; vergeet hierbij niet uw bestelnummer erbij te vermelden. De meeste goederen komen zonder verpakkingsmaterialen; het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn. Er wordt niet op pallets geleverd, de goederen worden handmatig door de chauffeurs afgeladen.

 


Afhalen


Levertijd: na 2 volle werkdagen kunt u uw bestelling ophalen.

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten af te halen, dan ligt uw bestelling na 2 volle werkdagen klaar op ons verkoop-/afhaalpunt. Zie ook de Contactpagina. Uiteraard kunt u ons altijd vragen of de bestelling eventueel eerder afgehaald kan worden; als wij daaraan kunnen voldoen, regelen we dat graag. De meeste goederen worden geleverd zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn.

Houdt u rekening met het grote formaat en het forse gewicht van de composietproducten, zodat u met degelijke transportmiddelen uw producten komt afhalen? Zorg ook voor voldoende bindmaterialen, zoals spanbanden met ratel, zodat u de producten veilig kunt vastzetten. Zorg dat de goederen altijd vlak liggen om schade of doorbuigingen te voorkomen. Bij schuttingen altijd exact onder de aluminium dwarsbalken ondersteunen. Afdekzeilen gebruiken is raadzaam. Het is verstandig om met minimaal twee personen te komen i.v.m. het laden van de producten.

 

 


Pakketpost


 

Kleine producten per pakketpost verzenden € 6,95 (alleen mogelijk als u betaalt per iDEAL).
Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.

Heeft u een aantal clips, schroeven, afdekkapjes etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 10 kilo weegt en het formaat is maximaal 100x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketpost toezenden.

 

Lange producten per pakketpost verzenden € 37,95 (alleen mogelijk als u betaalt per iDEAL).
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.

Heeft u een onderbalk, een losse plank of een aluminium U-profiel etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 20 kilo weegt en het formaat is maximaal 220x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketdienst toezenden.

 

 


Proefstukjes


 

Proefstukjes voor Nederland
Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.

U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. We versturen de proefstukjes zo snel mogelijk op naar het door u opgegeven adres in Nederland.

 

Proefstukjes voor België, Luxemburg en Duitsland
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.

In België, Luxemburg en Duitsland kunt u ook maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. Wel vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Omdat iDeal in het buitenland niet werkt, dient deze vergoeding per bankbetaling vooruit te geschieden. We versturen de proefstukjes binnen zo snel mogelijk na betaling van de verzendkosten op naar het door u opgegeven adres.

Bankrekening:
WoodComposiet (WPGN)
IBAN: NL 17 RABO 0141 2722 95

Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling het bestelnummer, uw naam en uw woonplaats, zodat wij uw aanvraag terug kunnen vinden in ons ordersysteem.