Vikures Plus HPL platen
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_groen_6009_foto_001
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_grijs_7035_foto_001
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_zwart_99522_foto_001
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_creme_1027_foto_001
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_blauw_5011_foto_001
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_antraciet_grijs_7016_foto_001
Nl101_vikures_plus_plaat_massief_wit_1066_foto_001

Vikures Plus • HPL-plaat • antraciet • 6 mm dik • 305 x 130 cm

Artikelnummer: vip-antraciet
Vikures Plus • HPL-plaat • 305 x 130 cm • diverse kleuren

Vikures Plus is een vorm-, slag- en stootvaste volkernplaat die met name als reclamebord of paneel voor buitentoepassingen (nieuwbouw en renovatie) wordt ingezet. Vikures Plus platen worden geproduceerd volgens de high pressure laminate (HPL) methode. De kern van de plaat bestaat uit een thermohardende kunststof body.

Vikures Plus is ook een praktisch plaatmateriaal. Het is duurzaam, weerbestendig en het kan eventueel ter plekke

Meer informatie

Het groene vinkje ()

Geef “Aantal planken” of “Aantal m²” in; geadviseerde aantallen worden direct getoond.
Artikelen worden standaard aangevinkt bij geadviseerde hoeveelheden.
Als u de geadviseerde aantallen verandert, verschijnt er een “slotje” achter het aantal.
Als u op het “slotje” klikt wordt het geadviseerde aantal weer ingevoerd.
Klik op vinkje om deze te verwijderen of toe te voegen.
In de lijst “Mee te bestellen producten” aanvinken òf direct aantallen invoeren.
U krijgt alleen Pakketkorting (over de vlonderplanken en onderbalken) als u minimaal de geadviseerde hoeveelheden bestelt.
Pakketkorting wordt direct getoond onder “Totaalbedrag”.
De pakketkorting vervalt als u in deze calculator méér dan 5 vlonderplanken of 5 onderbalken extra bestelt; indien gewenst kunt u deze beter los bijbestellen.
Niet-aangevinkte producten zijn optioneel, maar wel dringend aanbevolen. Het aantal is niet automatisch te berekenen, dat is afhankelijk van uw wensen.

KIESLengte/Dikte
Aantal m²
Vikures Plus • HPL-plaat • antraciet • 6 mm dik • 305 x 130 cm
Totaalbedrag

Specificaties

Vikures Plus • HPL-platen

Kleur:
Antraciet

Afmetingen:
Lengte: ca. 3,05 meter
Breedte: ca. 1,30 cm
Dikte: ca. 6mm

 

Omschrijving
Vikures Plus • HPL-plaat • 305 x 130 cm • diverse kleuren

Vikures Plus is een vorm-, slag- en stootvaste volkernplaat die met name als reclamebord of paneel voor buitentoepassingen (nieuwbouw en renovatie) wordt ingezet. Vikures Plus platen worden geproduceerd volgens de high pressure laminate (HPL) methode. De kern van de plaat bestaat uit een thermohardende kunststof body.

Vikures Plus is ook een praktisch plaatmateriaal. Het is duurzaam, weerbestendig en het kan eventueel ter plekke op het werk worden gezaagd en geboord. Het onderhoudsvriendelijke Vikures Plus heeft aan beide zijden een melamine kleur / decor toplaag. De plaat is uit voorraad leverbaar in diverse kleuren. Neem voor meer kleuren contact op met WoodComposiet.

De Vikures Plus HPL-gevelplaten die uit het assortiment van WoodComposiet leverbaar zijn, onderscheiden zich in de markt door hun unieke materiaaleigenschappen:

Hard en stijf plaatmateriaal
Duurzaam en vochtbestendig
Onderhoudsarm
5 jaar productgarantie
Deze HPL-platen van 6 mm dik worden geleverd in het formaat 305 x 130 cm; op verzoek kunnen andere formaten (tegen meerkosten) aangevraagd worden.

Leverbare kleuren:

█████ Antraciet (kleurcode 7016)
█████ Blauw (kleurcode 5011)
█████ Creme (kleurcode 1027 – RAL9001)
█████ Grijs (kleurcode 7035)
█████ Groen (kleurcode 6009)
█████ Wit (kleurcode 1066 – RAL9016)
█████ Zwart (kleurcode 9952)

 

ATTENTIE:

In onze webshop worden de Vikures Plus gevelpanelen alleen in de kleur antraciet aangeboden, maar u kunt kiezen uit bovengenoemde kleuren door de kleur expliciet te noemen in het vak “Bestelnoties” bij het afronden van uw bestelling. De automatische orderbevestiging zal dus de kleur antraciet noemen, maar levering zal in de door u gewenste kleur geschieden. 

 

Kenmerken Vikures Plus HPL-platen

• Hoogwaardige grondstoffen
• Grote slagvastheid
• Brandklasse B
• UV-bestendig
• 5 jaar productgarantie
• Verwachte levensduur ca. 75 jaar
• Kleurecht
• Onderhoudsarm


Voor specificaties van dit artikel, indien niet hierboven vermeld: klik op het tabblad “Specificaties”.
Voor alle maatvoeringen van composieten materialen geldt een tolerantie: er kunnen afwijkingen optreden.


Downloads

Lees de montage-instructies voor al onze composieten materialen altijd voordat u bestelt en voordat u gaat monteren.
Klik hier om deze instructies – voor zover van toepassing – voor uw product te downloaden.

In de Vlonderplankenspecificaties kunt u bijvoorbeeld terugvinden hoeveel ruimte er maximaal tussen onderbalken geplaatst mag worden bij de door u gekozen vlonderplank.

Onderbalkenspecificaties geeft een overzicht van de eigenschappen van onderbalken, o.a. hun maximale vrije overspanning.

 

 

Verzenden

 


Bezorgen


Levertijden:

ProDeck™-, WoodPlastic®– en Aslon®-producten (vlonderplanken, schuttingen en Zweeds rabatdelen): tussen de 2 en de 10 werkdagen.
Duofuse®, Gevelit™-, Vikulit- en Vikures Plus-producten (vlonderplanken en gevelpanelen): tussen de 5 en 15 werkdagen.

 

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten te laten bezorgen, dan zal het transportbedrijf zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. In Nederland zijn de bezorgkosten € 80,00, behalve voor de Waddeneilanden.

Woont u binnen een straal van 25 km vanaf ons adres (Jan Glijnisweg 8A, 1703 RL Heerhugowaard), dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen tegen het gereduceerde tarief van € 40,00. Het vaste criterium van 25 km kan worden gemeten door naar Google Maps te gaan en daar een routebeschrijving te maken van ons naar uw adres; ga daarbij altijd uit van de snelste route.

Voor het leveren van Duofuse® vlonderplanken moet een transporttoeslag van € 150,00 (incl. BTW) toegevoegd worden.

Leveringen naar het buitenland gaan altijd in overleg met het transportbedrijf. Als u – voordat u een bestelling plaatst – een transportprijs wilt weten, dan verzoeken wij u om de hoeveelheid gewenste producten en het afleveradres te mailen naar Ko & Co Transport (info@kokotrans.nl). Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk een offerte toesturen.

Wij streven ernaar om alle producten zoveel mogelijk binnen twee weken te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen; dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte.

Op locatie wordt geleverd op een plek waar vrachtauto’s kunnen komen; bij campings of andere met slagboom afgesloten terreinen wordt er vóór de slagboom bij de hoofdingang op een bereikbare plaats afgeleverd.

Voor vragen omtrent levering kunt u contact opnemen (bij voorkeur via e-mail) met de transporteur Ko & Co Transport; hun contactgegevens staan vermeld op de Contactpagina.

De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd specifiek per e-mail aan ons te vermelden; vergeet hierbij niet uw bestelnummer erbij te vermelden. De meeste goederen komen zonder verpakkingsmaterialen; het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn. Er wordt niet op pallets geleverd, de goederen worden handmatig door de chauffeurs afgeladen.

 


Afhalen


Levertijd: na 2 volle werkdagen kunt u uw bestelling ophalen.

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten af te halen, dan ligt uw bestelling na 2 volle werkdagen klaar op ons verkoop-/afhaalpunt. Zie ook de Contactpagina. Uiteraard kunt u ons altijd vragen of de bestelling eventueel eerder afgehaald kan worden; als wij daaraan kunnen voldoen, regelen we dat graag. De meeste goederen worden geleverd zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn.

Houdt u rekening met het grote formaat en het forse gewicht van de composietproducten, zodat u met degelijke transportmiddelen uw producten komt afhalen? Zorg ook voor voldoende bindmaterialen, zoals spanbanden met ratel, zodat u de producten veilig kunt vastzetten. Zorg dat de goederen altijd vlak liggen om schade of doorbuigingen te voorkomen. Bij schuttingen altijd exact onder de aluminium dwarsbalken ondersteunen. Afdekzeilen gebruiken is raadzaam. Het is verstandig om met minimaal twee personen te komen i.v.m. het laden van de producten.

 

 


Pakketpost


 

Kleine producten per pakketpost verzenden € 6,95 (alleen mogelijk als u betaalt per iDEAL).
Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.

Heeft u een aantal clips, schroeven, afdekkapjes etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 10 kilo weegt en het formaat is maximaal 100x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketpost toezenden.

 

Lange producten per pakketpost verzenden € 37,95 (alleen mogelijk als u betaalt per iDEAL).
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.

Heeft u een onderbalk, een losse plank of een aluminium U-profiel etcetera te kort besteld? Als het pakket maximaal 20 kilo weegt en het formaat is maximaal 220x50x50 cm, dan kunnen wij u deze per pakketdienst toezenden.

 

 


Proefstukjes


 

Proefstukjes voor Nederland
Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.

U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. We versturen de proefstukjes zo snel mogelijk op naar het door u opgegeven adres in Nederland.

 

Proefstukjes voor België, Luxemburg en Duitsland
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.

In België, Luxemburg en Duitsland kunt u ook maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. Wel vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Omdat iDeal in het buitenland niet werkt, dient deze vergoeding per bankbetaling vooruit te geschieden. We versturen de proefstukjes binnen zo snel mogelijk na betaling van de verzendkosten op naar het door u opgegeven adres.

Bankrekening:
WoodComposiet (WPGN)
IBAN: NL 17 RABO 0141 2722 95

Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling het bestelnummer, uw naam en uw woonplaats, zodat wij uw aanvraag terug kunnen vinden in ons ordersysteem.