0

  • 100% veilig winkelen
  • Direct leverbaar
  • Showtuin
  • Grootste assortiment van Nederland en België
  • IDEAL of pin/contant bij aflevering

Zweeds rabat

Zweeds rabat wordt ook wel potdekselplanken genoemd. Onze collectie Zweeds rabat is uitgevoerd in verschillende kleuren, de antracietversie is zelfs met een houtnerfprofiel leverbaar.   Zweeds rabat is heel geschikt voor schuttingen, maar wordt ook veel gebruikt voor gevelbekleding. Er zijn diverse voorbeelden van tuinhuisjes, schuren e.d. waar ProDeck™ Zweeds rabat voor is gebruikt.

 Gebruik "Selectie verfijnen" (hieronder) om makkelijk te kiezen voor de door u gewenste uitvoering.


Pagina 1 van 1

Zweeds rabat

Bij WoodComposiet verkopen we Zweeds rabat van de allerhoogste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. WoodComposiet is dé leverancier van composiet Zweeds rabat voor groothandels, hoveniers en particulieren in Nederland. Wij beschikken over een magazijn van 4000 m2 en kunnen bestellingen daarom altijd direct leveren. Zweeds rabat vlotdelen worden ook wel potdekselplanken of vlotplanken genoemd. Deze vlotplanken worden voornamelijk gebruikt als wandbekleding of gevelbekleding van bijvoorbeeld garages en tuinhuizen. Schuttingafscheiding is ook een veel voorkomende toepassing van dit materiaal.

 

Waarom kiezen voor Zweeds rabat?

Composiet Zweeds rabat ziet er uit als echt hout en voelt ook als echt hout, maar bestaat uit een mengeling van natuurlijke, FSC-gecertificeerde houtvezels en hoogwaardige recyclede High Density polymeren. Hierdoor is het in tegenstelling tot echt hout zeer onderhoudsvriendelijk: het behoeft niet ieder jaar opnieuw geschilderd, geolied of gebeitst te worden om er mooi uit te blijven zien. Het is zeer goed bestand tegen vocht (waaronder zeewater) en verkleurt of vergrijst nagenoeg niet. Daarnaast hoeft u ook niet bang te zijn voor versplintering, scheuren of rot. Houtcomposiet is zeer duurzaam en gaat jaren mee. Desondanks krijgt u bij ons altijd 15 jaar garantie op ons Zweeds rabat van het topmerk ProDeck™.

 

Composiet rabat is een milieubewuste keuze

Een ander voordeel van Zweeds rabat van composiet is dat het zeer milieuvriendelijk is. Voor de productie van het materiaal hoeven geen bomen specifiek gekapt te worden. Bovendien wordt alleen gebruik gemaakt van gerecyclede kunststoffen van hoogwaardige kwaliteit. De duurzaamheid van houtcomposiet draagt verder bij aan de milieuvriendelijkheid van dit product.

Voor de afwerking van de vlotplanken verkopen wij ook kunststof hoekprofielen en balken. De balken hebben de zelfde behandeling gehad als de vlotdelen. U kunt ze gebruiken op de hoeken van het gebouw om tegen aan te werken of, bij langere gebouwen, om meerdere vlakken te verkrijgen.