Gevelbekleding van Zweeds rabat

Weleens gehoord van Zweeds rabat?  Zweedse rabatdelen – ook wel potdekselplanken of vlotplanken genoemd – zijn geschikt voor schuttingen. Maar ze worden ook heel veel gebruikt voor gevelbekleding van bijvoorbeeld garages en tuinhuizen. Wij hebben een enorme collectie Zweeds rabat in de kleuren antraciet en bruin. De antracietversie is ook met een houtnerfprofiel leverbaar. Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin of andere buitenruimte.

Mocht u het potdekselen niet zo fraai vinden, is dat geen probleem: we leveren natuurlijk ook “gewone” composieten rabatdelen. Leverbaar in antraciet, maar ook in de kleuren grijs, donkergroen en wit. En ook nog eens in verschillende hoogtes.

De gekleurde rabatdelen zijn voorzien van een laminaatlaag, waardoor deze planken vuil- en waterafstotend zijn. Uw gevel blijft daardoor schoner dan met traditionele rabatdelen. Daarnaast zijn ze als extra ook nog eens geproduceerd met een houtnerf die blijvend is.

 

Composieten rabat voor groothandels, hoveniers en particulieren

WoodComposiet is de leverancier van composieten (Zweeds) rabat voor groothandels, hoveniers en particulieren in Nederland. Waarom? Omdat wij de allerhoogste kwaliteit composiet materialen tegen een zeer lage prijs verkopen. En dat niet alleen, we beschikken ook nog eens over een enorm magazijn, waardoor we ook Zweedse rabatdelen voor uw gevelbekleding snel uit voorraad kunnen leveren.

 


Klik op een kleur

 

 

De voordelen van composieten rabatdelen

Composieten rabatdelen voor gevelbekleding kennen vele voordelen. De rabatdelen zien eruit als echt hout en voelen ook zo, maar bestaan uit een mengeling van natuurlijke, FSC-gecertificeerde houtvezels en hoogwaardige recyclede High Density-polymeren. Het voordeel hiervan? Het is zeer onderhoudsarm! Zo hoeft u de rabatdelen niet ieder jaar opnieuw te schilderen, oliën of beitsen. Rabatdelen blijven van zichzelf mooi, zonder dat u onderhoud hoeft te verrichten. Behalve dan af en toe schoonmaken. Daarnaast is composieten rabat zeer goed bestand tegen vocht en verkleurt of vergrijst nagenoeg niet. Houtcomposiet is zeer duurzaam en gaat jaren mee.

Composiet rabat is een milieubewuste keuze

Wist u al dat u een zeer milieubewuste keuze maakt als u kiest voor composieten rabat? Dat komt omdat we voor de productie van het materiaal geen bomen hoeven om te kappen.
Bovendien wordt alleen gebruikgemaakt van gerecyclede kunststoffen van hoogwaardige kwaliteit. Ook de duurzaamheid van houtcomposiet draagt verder bij aan de milieuvriendelijkheid van dit product. De rabatdelen zijn ook leverbaar als Zweeds rabat, ook wel potdekselplanken genoemd.

Alternatief voor houten gevelbekleding

Composiet als alternatief voor houten gevelbekleding: dat heeft alléén maar voordelen! We noemen hier drie gigantische voordelen van composiet t.o.v. hout:
1. Duurzaamheid: er worden geen bossen meer gekapt voor de composieten rabatdelen.
2. Verkleuring: composiet is door-en-door gekleurd, dus zal niet meer verkleuren
3. Onderhoud: verven of beitsen is simpelweg niet meer nodig, af en toe schoonmaken volstaat!
Maar misschien nog wel de mooiste overweging om voor composieten rabat te kiezen: het is gewoon mooi!

Composieten rabat en accessoires

Voor de afwerking van de rabatdelen verkopen wij balken. De balken hebben dezelfde behandeling gehad als de rabatdelen. U kunt ze bij uw gevelbekleding gebruiken op de hoeken van het gebouw om tegen aan te werken of, bij langere gebouwen, om meerdere vlakken te verkrijgen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag met een aankoop waarvan u jaren- en jarenlang plezier heeft.