Gratis proefstukjes

Omdat wij zo zeker zijn van ons product, willen wij ook u graag overtuigen van de superieure kwaliteit van onze mooie, duurzame composiet tuinproducten. Daarom kunt u van bijna alle composiet tuinproducten uit ons gigantische assortiment een proefstukje aanvragen.Proefstukjes kunt u bestellen door te zoeken via de groene button “Gratis proefstukjes bestellen” òf door naar het gewenste artikel te surfen en dan op “Gratis proefstukje aanvragen” (onder de groene button “Bestellen”) te klikken.

 

Gratis proefstukjes aanvragen

Omdat wij zo zeker zijn van ons product, willen wij ook u graag overtuigen van de superieure kwaliteit van onze mooie, duurzame composiet tuinproducten. Daarom kunt u van bijna alle composiet tuinproducten uit ons gigantische assortiment een proefstukje aanvragen. Voor adressen in Nederland kan dat geheel gratis. Voor adressen in België, Luxemburg en Duitsland zijn de proefstukjes ook gratis, maar we zijn helaas wel genoodzaakt een kleine bijdrage in de verzendkosten te vragen.

 

U kunt maximaal 4 proefstukjes aanvragen

We verzenden de proefstukjes zo snel mogelijk per post naar het door u opgegeven adres. Verzending gebeurt op maandag, woensdag en vrijdag. Wij maken gebruik van de 72-uurs bezorgdienst van PostNL; dat betekent dat uw proefstukjes soms in totaal wel 5 tot 7 dagen onderweg kunnen zijn.

Let op: voor België, Luxemburg en Duitsland vragen we € 6,95 als bijdrage in de verzendkosten voor maximaal 4 proefstukjes!

Het bedrag van € 6,95 kunt u per bankbetaling overmaken, zie onze bankgegevens onderaan of bij de Klantenservice. Wij sturen de proefstukjes na ontvangst van de bankbetaling direct op naar het door u opgegeven adres.

 

Bank

Verzending van de proefstukjes naar België, Luxemburg en Duitsland is alleen mogelijk als het bedrag (€ 6,95) op de bankrekening van WoodComposiet staat. Wanneer dit niet het geval is worden de proefstukjes niet verstuurd.

 

Bankrekening WoodComposiet

Ten name van WPGN BV
IBAN: NL17RABO 0141 2722 95
BIC Rabobank Nederland: RABONL2U

Vermeld uw naam en het bestelnummer bij de bankopdracht s.v.p.