Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Gratis proefstukjes


Omdat wij zo zeker zijn van ons product, willen wij ook u graag overtuigen van de superieure kwaliteit van onze mooie, duurzame composiet tuinproducten. Daarom kunt u van bijna alle composiet tuinproducten uit ons gigantische assortiment een proefstukje aanvragen. Proefstukjes kunt u bestellen door te zoeken via de groene button “Gratis proefstukjes bestellen” òf door naar het gewenste artikel te surfen en dan op “Gratis proefstukje aanvragen” (onder de groene button “Bestellen”) te klikken.
 

Gratis proefstukjes aanvragen

Omdat wij zo zeker zijn van ons product, willen wij ook u graag overtuigen van de superieure kwaliteit van onze mooie, duurzame composiet tuinproducten. Daarom kunt u van bijna alle composiet tuinproducten uit ons gigantische assortiment een of meer proefstukje(s) aanvragen. Voor adressen in Nederland kan dat geheel gratis. Voor adressen in België, Luxemburg en Duitsland zijn de proefstukjes ook gratis, maar we zijn helaas wel genoodzaakt een kleine bijdrage in de verzendkosten te vragen.  

U kunt maximaal 4 proefstukjes aanvragen

Wij bieden uw bestelling aan bij PostNL op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag om 12.00 uur. PostNL bezorgt uw aangevraagde proefstukje vanaf begin 2024 op vaste dagen: Proefstukjes aangevraagd vóór 12.00 uur op: maandag worden bezorgd op dinsdag/woensdag dinsdag worden bezorgd op donderdag/vrijdag woensdag worden bezorgd op donderdag/vrijdag donderdag worden bezorgd op zaterdag/maandag vrijdag worden bezorgd op zaterdag/maandag zaterdag worden bezorgd op dinsdag/woensdag zondag worden bezorgd op dinsdag/woensdag Mocht er om wat voor reden dan ook op de laatst aangegeven bezorg dag nog niets bij u binnengekomen zijn, neem dan even contact met ons op: helaas gaat er bij de enorme aantallen proefstukjes die wij aanbieden bij PostNL af en toe een pakketje verloren. Wij gaan dat dan uiteraard zo snel mogelijk nogmaals toesturen.  

Let op: voor België, Luxemburg en Duitsland vragen we € 6,95 als bijdrage in de verzendkosten voor maximaal 4 proefstukjes!

Het bedrag van € 6,95 kunt u per bankbetaling overmaken, zie onze bankgegevens onderaan of bij de Klantenservice. Wij versturen de proefstukjes na ontvangst van de bankbetaling direct naar het door u opgegeven adres.  

Bank

Verzending van de proefstukjes naar België, Luxemburg en Duitsland is alleen mogelijk als het bedrag (€ 6,95) op de bankrekening van WoodComposiet staat. Wanneer dit niet het geval is worden de proefstukjes niet verstuurd.  

Bankrekening WoodComposiet

Ten name van WPGN BV IBAN: NL17RABO 0141 2722 95 BIC Rabobank Nederland: RABONL2U Vermeld uw naam en het bestelnummer bij de bankopdracht s.v.p.