Composiet vlonderplanken: voor elke tuin de juiste uitstraling

Iedere tuin is anders. Daarom hebben wij een ruim assortiment composiet terrasplanken. U kunt kiezen uit composiet vlonderplanken in verschillende diktes, lengtes en breedtes. Uiteraard kunt u ook zelf de kleur en het profiel van de composiet vlonderplanken bepalen. Kies uit diverse natuurlijke kleuren, van lichtbruin tot donker antraciet.

 

Terrasplanken in de mooiste kleuren en profielen

Naast bovengenoemde “traditionele” kleuren, zijn composiet vlonderplanken zelfs leverbaar in kleuren die vrijwel identiek zijn aan een verouderde hardhouten kleur. Bijvoorbeeld vergrijsd bruin.

Nadat u een kleur heeft gekozen, kunt u kiezen uit vele moderne profielen. Denk hierbij aan profielen zoals breedribbel, smalribbel, houtnerf (geprint en in reliëf) en egaal. Uiteraard zijn ze allemaal voorzien van optimale antislipbehandelingen, waardoor de composiet vlonderplanken niet glad worden in de regen.

Daarnaast hebben de composiet terrasplanken een ongekende sterkte. Hoe dat komt? Doordat alle binnenwanden extra dik zijn uitgevoerd. Ook de groefverbindingen van de vlonderplanken, waar de clips aan gemonteerd worden, zijn extra dik uitgevoerd.

Lees de productomschrijving goed door. Zo kunt u daar bijvoorbeeld heel snel de verschillen tussen een 21 mm en een 25 mm dikke vlonderplank terugvinden.

 

Klik op een kleur — of klik op uitgebreid zoeken via  FILTERS

 

Composiet vlonderplanken, dit zijn de voordelen

De lente is aantocht en het zonnetje schijnt. Het liefst gaat u direct uw terras op om te genieten van het mooie weer. En weet u wat het fijne is? Dat kan wanneer u kiest voor composiet terrasplanken! Bij een composiet terras is een flinke onderhoudsbeurt namelijk overbodig. De composiet terrasplanken zien eruit als hout, voelen aan als hout, maar zijn in tegenstelling tot echt hout niet gevoelig voor verkleuring, termieten, versplintering, rot en vocht. Toch prettig. Composiet planken zijn zelfs bestand tegen zeewater. U kunt er dus zeker van zijn dat uw composiet terrasplanken jarenlang mee gaan. Daarom geven wij u ook 15 jaar garantie op de composiet vlonderplanken.

Wees milieubewust en kies voor een composiet terras

Wist u al dat het gebruik van composiet tuinmateriaal minder milieubelastend is? Waarom? Omdat er geen specifieke houtkap heeft plaatsgevonden voor de vervaardiging van de composiet vlonderplanken, de WPC vlonderplanken en de HKC vlonderplanken. De natuurlijke houtvezels zijn afkomstig uit restproducten van FSC-gecertificeerde houtbewerkingsbedrijven. Tevens zijn er uitsluitend hoogwaardige gerecyclede kunststoffen gebruikt.

Krijg extra pakketkorting op uw composiet vlonderplanken 

Wij verkopen uitsluitend composiet terrasplanken van de merken ProDeck™ en WoodPlastic®. Waarom? Omdat deze bekend staan om hun uitstekende kwaliteit. En weet u wat het allerleukste is? Wij verkopen deze hoogwaardige composiet vlonderplanken tegen een zeer scherpe prijs. En heeft u al eens van onze pakketkorting gehoord? Deze ontvangt u als u bij ons composiet vlonderplanken bestelt, samen met de geadviseerde onderbalken, clips en schroeven.

Hierdoor kunt u een fikse korting krijgen op uw composiet terrasplanken. Vul in hoeveel m2 u nodig heeft en welke planklengte u wenst, vervolgens ziet u wat de geadviseerde aantallen composiet planken, onderbalken, clips en schroeven zijn.

Composiet vlonderplanken en bijbehorende accessoires

Wilt u uw houtcomposiet terras helemaal afmaken? In de lijst “Mee te bestellen producten” kunt u bijbehorende artikelen vinden voor uw houtcomposiet terras. Denk bijvoorbeeld aan accessoires als:

  • Startclips (vaak heel erg makkelijk bij aanvang van montage); eindclips
  • Massieve afwerklijsten voor de randafwerking
  • Antiworteldoek; rubberen tegeldragers
  • Verschillende onderbalken (6×4 cm, composiet, hardhout of aluminium)

Zo monteert u composiet materiaal 

Composiet producten hebben niet dezelfde eigenschappen als hout, daarom is het belangrijk om composiet materialen juist te monteren. Zo worden de composiet vlonderplanken niet door de plank heen vastgeschroefd, maar met speciale montageclips tussen de planken gemonteerd. Dit wordt gedaan aan de verdiepte zijranden van de composiet vlonderplanken. U kunt hier speciale clips en schroeven voor gebruiken. Benieuwd hoe u composiet materiaal monteert? Lees hier de montage-instructies.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden uw vraag met alle plezier.