Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Downloads

Hieronder kunt u montage-instructies voor vlonderplanken, schuttingen en gevelbekleding downloaden. Klik op de groene button “Document downloaden” en het document zal in uw PDF-reader geopend worden. Mocht u geen PDF-reader geïnstalleerd hebben, dan adviseren wij u om deze te downloaden op www.adobe.nl.

Montage-instructies vlonderplanken


Montage-instructies vlonderplanken universeel – voor ALLE vlonderplanken

Deze universele montage-instructies gelden voor àlle merken composieten vlonderplanken: ProDeck™, WoodPlastic® en Duofuse®. Voor meer gedetailleerdere informatie kunt u de merkgebonden montage-instructies downloaden, maar normaal gesproken is dat niet nodig.


10-stappenplan berekening materialen vlonderplanken

Met dit 10-stappenplan kunt u (relatief) snel berekenen wat er nodig is voor een perfect, duurzaam en onderhoudsarm vlonder, hoewel het in alle gevallen altijd even wat tijd kost om door te nemen.


Montage-instructies ProDeck™ vlonderplanken

Deze Nederlandstalige montage-instructies zijn voor het merk ProDeck™. Er zijn heel veel overeenkomsten met de universele montage-instructies hierboven, dus die kunt u beter aanhouden.


Montage-instructies Terafest® Forest- en Line Max vlonderplanken

Deze Engelstalige montage-instructies zijn toegespitst op de Terafest® Forest Max en Line Max vlonderplankenserie.


Montage-instructies Terafest® Rustic Top vlonderplanken

Deze Engelstalige montage-instructies zijn speciaal voor de Terafest® Rustic Top vlonderplankenserie. U kunt echter ook de universele montage-instructies aanhouden, mits u de afstanden tussen de onderbalken aanpast.


Montage-instructies Duofuse® vlonderplanken

Deze Nederlandstalige montage-instructies zijn speciaal voor de Duofuse® vlonderplankenserie. U kunt echter ook de universele montage-instructies aanhouden, mits u de afstanden tussen de onderbalken aanpast.


Montage-instructies Fiberdeck® vlonderplanken

Deze Nederlandstalige montage-instructies zijn speciaal voor de Fiberdeck® vlonderplankenserie. U kunt echter ook de universele montage-instructies aanhouden, mits u de afstanden tussen de onderbalken aanpast.


Montage-instructies Aslon® terras onderconstructiesysteem

Deze Nederlandstalige montage-instructies geven meer informatie over het Aslon® Terras Onderconstructie Systeem, een efficiënt en ijzersterk frame voor onder uw nieuwe composieten vlonder.


Montage-instructies Aslon® tegel Onderconstructie Systeem

Deze montage-instructies geven tips voor het plaatsen van het Aslon® Tegel Onderconstructie Systeem: met tegel- en contactkruisjes een strak terras met tegels op Aslon® systeemonderbalken.

Montage-instructies schuttingen, palen en deuren


Montage-instructies ProDeck™ schuttingen en palen

Nederlandstalige montage-instructies en tips voor het plaatsen van alle soorten ProDeck™ schuttingen, palen en deuren: luxe-, maxi-, basic- en stapelplankenschuttingen en zelfbouwschuttingen.


Montage-instructies ProDeck™  Rhombus stapelplankschuttingen

Nederlandstalige montage-instructies en tips voor het plaatsen van alle soorten ProDeck™ Rhombus stapelplank schuttingen


Montage-instructies ProDeck™ deur

Nederlandstalige montage-instructies en tips voor het plaatsen van ProDeck™ deuren.


Montage-instructies ProDeck™ deur • aluminium frame • voor stapelplanken

Nederlandstalige montage-instructies en tips voor het plaatsen van ProDeck™ aluminium framedeuren, die als bouwpakket geleverd worden.

Montage-instructies gevelbekleding


Montage-instructies ProDeck™ gevelbekleding: Zweeds rabat

Nederlandstalige montage-instructies voor het plaatsen van ProDeck™ Zweedse rabatdelen, ook wel potdekselplanken genoemd.


Montage-instructiesProDeck™ gevelbekleding: rabat

Nederlandstalige montage-instructies voor het plaatsen van ProDeck™ rabatdelen, die in 2 hoogtes geleverd worden.

Informatie


Vlonderplankspecificaties: overzicht vlonderplanken en hun eigenschappen

In een overzichtelijke tabel staan alle voor u belangrijke gegevens gegroepeerd. Zo kunt u snel zien hoeveel cm er maximaal tussen de onderbalken mag, of hoeveel clips er per m² nodig zijn.


Onderbalkenspecificaties: overzicht van alle onderbalken 

Alle bekende specificaties van alle leverbare onderbalken in een overzichtelijke tabel samengevoegd. Hier kunt u bijvoorbeeld de maximale vrije overspanning van iedere onderbalk terugvinden.


Overzicht van de verschillen tussen de diverse merken vlonderplanken

Alle door WoodComposiet geleverde merken hebben hun eigen kenmerken en eigenschappen. In dit overzicht ziet u in één oogopslag de verschillen tussen de diverse merken.


10 redenen om te kiezen voor Terafest® vlonderplanken

U twijfelt nog tussen de diverse merken en kwaliteiten? Hier vindt u 10 redenen om te kiezen voor het mer WoodPlastic® met haar uitstekende kwaliteit vlonderplanken.