Composiet schutting voor meer privacy

Wilt u meer privacy in uw tuin? Dan biedt een schutting vaak de oplossing. Wij hebben composiet schuttingen voor elke tuin en budget in ons assortiment. Zo hebben wij bijvoorbeeld kant-en-klaar afgemonteerde tuinschermen. Deze leveren wij in een luxe uitvoering (met 10 mm massieve planken), maar ook in een maxi-uitvoering (met 10 of 13 mm dikke holkamerplanken).De composiet stapelplanken (met tand en groef) worden ook steeds populairder. Logisch ook, want deze vormen een volledig dichte schutting en hebben daarnaast oneindige designmogelijkheden doordat ze verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren, eventueel zelfs met een houtnerfprint.

 


Klik hieronder op een kleur — of klik hier op FILTERS om uitgebreid te zoeken

 

Van een composiet tuinscherm heeft u jarenlang plezier

Een ding is zeker: van een composiet schutting heeft u jarenlang plezier. In tegenstelling tot een schutting van gewoon hout is een composiet schutting vrijwel onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Zeker wanneer u kiest voor composiet schutting van ProDeck™. Die is namelijk gemaakt van natuurlijke houtvezels en toxivrije high-density-polymeren. Het zegt u waarschijnlijk niets, maar het is de beste kwaliteit die u kunt krijgen. De composiet schutting verkleurt, versplintert en rot niet.

 

Uitgebreid assortiment schuttingen

Wij van WoodComposiet verkopen hoogwaardige composiet schuttingen van ProDeck™ tegen zeer scherpe prijzen. In ons uitgebreide assortiment vindt u klant-en-klare composiet tuinschermen en stapel- of schutting composiet planken voor het bouwen van een zelf ontworpen composiet schutting.
Wij beschikken over meerdere schitterende kleuren en diverse stijlvolle, natuurlijke designs. En last but not least, wij geven u 15 jaar garantie op uw composiet schutting.

 

Kiezen voor een composiet schutting of tuinscherm?

Gaat u voor een composiet tuinscherm? Dan kunt u kiezen uit meerdere varianten, namelijk de luxe, maxi of basic composiet schuttingen. Het verschil? De basic composiet schutting is lichter en dunner dan de luxe variant en daardoor flexibeler. De maxi composiet tuinschutting is leverbaar in 10 mm en een 13 mm dikke holkamer schuttingplank. Net wat u fijn vindt. Gaat u voor een luxe composiet schutting? Luxe tuinschermen bestaan uit massieve planken die zijn verstevigd met drie of vier aluminium dwarsbalken.
Zo bent u verzekerd van een stabiele en stevige schutting om uw tuin. Ook zijn een aantal varianten van de composiet schuttingen, bijvoorbeeld de extra privacy uitvoering, voorzien van twee extra planken. Hierdoor wordt de doorkijk of inkijk tot een minimum beperkt.

Zo bouwt u zelf uw schutting met composiet planken

Bent u een echte klusser en heeft u behoefte aan volledige privacy? Kies dan voor het ProDeck™ zelfbouw tand en groef stapelplankensysteem. Hiermee kunt u zeer eenvoudig zelf uw eigen composiet schutting bouwen. Met het tand en groef stapelplankensysteem creëert u een geheel gesloten composiet schutting. U kunt zelf de hoogte bepalen, tot een maximum van 2,20 meter gecombineerd met onze palen. Ook de kleur kunt u zelf uitkiezen: u kunt kiezen voor één kleur of voor een combinatie van meerdere kleuren, al of niet voorzien van een houtnerfprint. De zelfbouw composiet schuttingen worden geleverd met gratis inwendige aluminium verstevigingen. Hierdoor vermijdt u mogelijke doorbuigingen bij stormachtige wind. Deze verstevigingen kunt u zelf gemakkelijk in de planken schuiven.

 

Accessoires voor uw schutting en tuinscherm

Wilt u uw schutting extra mooi maken? Voor een stijlvolle afwerking hebben wij meerdere sierstrips in de aanbieding, die zeer makkelijk zijn toe te voegen tijdens het bouwen van de schutting. Kijk hier voor de benodigde accessoires voor uw composiet erfafscheiding.

 

Verschil met kunststof

Composiet bestaat veelal voor 40% uit duurzaam, gerecycled kunststof. Dat is een essentieel verschil met kunststof, want dat wordt meestal niet duurzaam geproduceerd. Kunststof is ook beduidend minder sterk dan composietmateriaal. Daarnaast blijkt dat kunststof schuttingen vaak hevig krimpen en/of uitzetten bij temperatuurschommelingen, wat kan zorgen voor problemen; dat is bij composieten schuttingen een stuk minder. Maar het belangrijkste verschil tussen kunststof (dat is wel afhankelijk van de soort kunststof) en composiet betreft waarschijnlijk de kleur: composieten schuttingen zullen na plaatsing niet meer verkleuren, terwijl volledig kunststof schuttingen zullen blijven verkleuren/vervagen.

 

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden ze allemaal. Met plezier.