Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Antraciet schuttingen: 5 verschillende soorten


Kies hieronder de schutting die uw voorkeur heeft:
Luxe schuttingen, maxi schuttingen, basic schuttingen, de populaire stapelplankenschuttingen èn zelfbouw schuttingplanken: allemaal hebben ze hun eigen specificaties en hun voor- en nadelen. Persoonlijke voorkeur en smaak zal vaak de doorslag geven over welke schutting het gaat worden. Welke soort schutting uw voorkeur heeft kan ook mede bepaald worden door bijvoorbeeld de mate van privacy die u wenst: luxe schuttingen zijn leverbaar in een Extra Privacy-uitvoering, maar de stapelplankschuttingen bieden u 100% privacy.
Het assortiment schuttingen van WoodComposiet in de kleur antraciet is met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid het allergrootste van de Benelux: er zijn weinig bedrijven die in deze kleur in staat zijn om 5 verschillende soorten schuttingen aan te bieden: luxe schuttingen, basic schuttingen, maxi schuttingen, stapelplankenschuttingen en schuttingen van losse planken. De verschillen tussen deze soorten kunt u natuurlijk makkelijk bekijken door er op te klikken.

Antraciet geverfde schutting

Veel mensen hebben een broertje dood aan verven van schuttingen. Nou, dat komt goed uit, want dat hoeft niet meer als u composieten schuttingen koopt. Het voordeel van composiet is namelijk dat het door-en-door gekleurd is. Verven hoeft niet meer en verkleuren is onmogelijk!

Ons assortiment antracieten schuttingdelen

Alle schuttingen (dat geldt overigens voor àlle kleuren, dus niet alleen de antracieten) zijn natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat u jaren- en jarenlang plezier gaat beleven van uw nieuwe schutting. Voor zo goed als alle schuttingen zijn bijkleurende aluminium palen verkrijgbaar. Deze palen zijn natuurlijk letterlijk ijzersterk. Met afdekkapjes op deze palen kunt u het uiterlijk ook nog enigszins beïnvloeden.

WoodComposiet geeft ter geruststelling een langdurige garantie op verrotting van het materiaal; die kunnen ze geven, omdat het materiaal simpelweg niet kàn rotten door de unieke samenstelling van houtstof en gerecycled kunststof.