Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Luxe schutting in bangkirai kleur


Klik op de schutting om àlle specificaties van deze schitterende luxe schutting te lezen.
Veel mensen twijfelen tussen een houten schutting of een schutting van ander materiaal. Vaak heeft dat te maken met de kleur: houtkleurig wordt door veel mensen nog steeds erg mooi gevonden. En terecht, vandaar dat wij naast wat “artificiële” kleuren ook een bangkiraikleur in het assortiment hebben opgenomen. Deze schutting is alleen leverbaar als luxe schutting, voorzien van 4 aluminium (bangkiraibruin gecoate) dwarsbalken. Hiermee krijgt iedereen zijn zijn: houtkleurliefhebbers èn personen die niet van beitsen of verven houden. Ook van deze schuttingdelen gaat u jarenlang plezier beleven.
Het assortiment schuttingen van WoodComposiet in de kleur bangkirai is beperkt: er is slechts één uitvoering leverbaar, de luxe schutting.

Bangkirai schuttingdelen

Veel mensen hebben een broertje dood aan verven van schuttingen. Nou, dat komt goed uit, want dat hoeft niet meer als u composieten schuttingen koopt. Het voordeel van composiet is namelijk dat het door-en-door gekleurd is. Verven hoeft niet meer en verkleuren is onmogelijk!

Aluminium in houtkleur

Deze luxe schutting is uitgevoerd met 4 aluminium dwarsbalken. Hierdoor behoort kromtrekken tot het verleden, anders dan bij concurrenten, die schuttingdelen met 3 dwarsbalken verkopen.
Natuurlijk zijn deze dwarsbalken ook in een bijpassende kleur gemaakt. We moeten eerlijk zijn, er zit altijd een klein kleurverschil tussen bijvoorbeeld aluminium en composiet, maar de kleuren komen toch heel erg dicht bij elkaar.