Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Bruine schuttingen: in 2 soorten

Luxe schuttingen en de populaire stapelplankenschuttingen: in deze kleur bruin kunt u kiezen tussen deze twee uitvoeringen. Allebei hebben ze hun eigen specificaties en hun voor- en nadelen. Persoonlijke voorkeur en smaak zal vaak de doorslag geven over welke schutting het gaat worden. Welke soort schutting uw voorkeur heeft kan ook mede bepaald worden door bijvoorbeeld de mate van privacy die u wenst: luxe schuttingen zijn kant-en-klaar gemonteerd met verticale planken, de stapelplankschuttingen bieden u daarentegen 100% privacy. De keuze is aan u …
De bruine schuttingen van WoodComposiet zijn leverbaar als luxe schuttingen en als stapelplankenschuttingen.

Luxe schutting in bruin

De luxe schuttingen, waarvan de planken van 10 mm dikke massief composiet zijn gemaakt, kunnen geleverd worden met aluminiumkleurige en bruin gecoate dwarsbalken. Die zijn ook leverbaar in een hoogte van 2 meter.

Stapelplankenschutting in bruin of bruine houtnerf

De stapelplankenschuttingen zijn relatief makkelijk te monteren en zijn na montage 100% dicht, dus privacy is gegarandeerd. De complete sets worden geleverd in 180 èn in 200 cm hoog.
De warme kleur bruin wordt door veel mensen gewaardeerd en wordt vaak gecombineerd met wat antracieten accenten (palen, eindplank, sierstrip in het midden en dergelijke).