Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Koffiebruine schutting: alléén als luxe schutting

De koffiebruine schuttingen zijn alleen als luxe schutting leverbaar, maar dan wèl in 2 uitvoeringen!

Maar wel in drie uitvoeringen!

Er is een versie met “gewone” aluminium dwarsbalken, een met antraciet gecoate dwarsbalken en (en dat is best speciaal) een versie met vergrijsdbruin gecoate dwarsbalken.
En die laatste uitvoering is ook nog eens wat voordeliger, dus klik op de meest rechtse schutting en zie wat WoodComposiet u biedt.

Deze schuttingen zijn natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat u jaren- en jarenlang plezier gaat beleven van uw nieuwe schutting. Er zijn bijkleurende aluminium palen verkrijgbaar. Deze palen zijn natuurlijk letterlijk ijzersterk. Met de verschillende soorten afdekkapjes op deze palen kunt u het uiterlijk ook nog enigszins beïnvloeden.

Garantie

WoodComposiet geeft ter geruststelling een langdurige garantie op verrotting van het materiaal; die kunnen ze geven, omdat het materiaal simpelweg niet kàn rotten door de unieke samenstelling van houtstof en gerecycled kunststof.

Zoals bij alle schuttingen die WoodComposiet verkoopt, geldt dat onderhoud tot een minimum wordt beperkt. Geen beitsen of verven, dat is nooit meer nodig. Het enige dat af en toe nodig is: schoonmaken. Gewoon met een sopje met groene zeep en een harde borstel. Tuinslang erop en “Klaar is Kees”. En mocht u toch te lang gewacht hebben met schoonmaken: er is ook een speciale “cleaner” te verkrijgen in onze webshop. Deze luxe schuttingen zijn uitgevoerd met 4 aluminium dwarsbalken. Hierdoor behoort kromtrekken tot het verleden, anders dan bij concurrenten, die schuttingdelen met 3 dwarsbalken verkopen.
Natuurlijk zijn deze dwarsbalken ook in een bijpassende kleur gemaakt. We moeten eerlijk zijn, er zit altijd een klein kleurverschil tussen bijvoorbeeld aluminium en composiet, maar de kleuren komen toch heel erg dicht bij elkaar.