Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Grijze schuttingen: leverbaar in 2 verschillende uitvoeringen


Kies hieronder de schutting die uw voorkeur heeft:
De grijze composieten schuttingen zijn leverbaar als luxe schutting en als stapelplankenschutting. De laatstgenoemde kan ook met een geprint houtnerf geleverd worden.
De luxe schutting bestaat in twee varianten: met aluminiumkleurige en met grijs gecoate dwarsbalken.
Welke soort schutting uw voorkeur heeft kan ook mede bepaald worden door bijvoorbeeld de mate van privacy die u wenst: luxe schuttingen zijn niet helemaal dicht, er kan dus nog wat wind doorheen; de stapelplankschuttingen bieden u 100% privacy.
Het assortiment schuttingen van WoodComposiet in de kleur grijs is minder groot dan schuttingen in de kleur antraciet: luxe schuttingen (in 2 varianten) en stapelplankenschutting (ook in 2 varanten). In totaal dus nog steeds 4 verschillende uitvoeringen!
De verschillen tussen deze soorten kunt u natuurlijk makkelijk bekijken door er op te klikken.

Lichtere kleur

De kleur grijs is een lichtere kleur. De lichtere kleuren hebben nog wel eens de neiging om wat meer te verkleuren dan meer donkere kleuren, maar na een stabilisatieperiode zal verkleuring zo goed als niet meer optreden, omdat het materiaal door-en-door gekleurd is. Kleine weervlekjes zijn soms wat meer zichtbaar door de lichtere kleur..

Grijze schuttingen

Alle schuttingen (dat geldt overigens voor àlle kleuren, dus niet alleen de grijze) zijn natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat u jaren- en jarenlang plezier gaat beleven van uw nieuwe schutting. Voor zo goed als alle schuttingen zijn bijpassende aluminium palen verkrijgbaar. Deze palen zijn natuurlijk letterlijk ijzersterk. Met afdekkapjes op deze palen kunt u het uiterlijk ook nog enigszins beïnvloeden.

WoodComposiet geeft ter geruststelling een langdurige garantie op verrotting van het materiaal; die kunnen ze geven, omdat het materiaal simpelweg niet kàn rotten door de unieke samenstelling van houtstof en gerecycled kunststof.