Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Vergrijsd bruine schuttingen: 3 verschillende soorten


Kies hieronder de schutting die uw voorkeur heeft:
Luxe schuttingen, de populaire stapelplankenschuttingen èn zelfbouw schuttingplanken: allemaal hebben ze hun eigen specificaties en hun voor- en nadelen. Persoonlijke voorkeur en smaak zal vaak de doorslag geven over welke schutting het gaat worden. Welke soort schutting uw voorkeur heeft kan ook mede bepaald worden door bijvoorbeeld de mate van privacy die u wenst: luxe schuttingen zijn leverbaar in een Extra Privacy-uitvoering, maar de stapelplankschuttingen bieden u 100% privacy.
WoodComposiet heeft wel 3 verschillende soorten schuttingen in de kleur vergrijsd bruin in het assortiment: luxe schuttingen, stapelplankenschuttingen en schuttingen van losse planken.
De verschillen tussen deze soorten kunt u natuurlijk makkelijk bekijken door er op te klikken.

Vergrijsd bruin gebeitste schutting

Veel mensen hebben een broertje dood aan verven van schuttingen. Nou, dat komt goed uit, want dat hoeft niet meer als u composieten schuttingen koopt. Het voordeel van composiet is namelijk dat het door-en-door gekleurd is. Verven of beitsen hoeft niet meer en verkleuren is onmogelijk!

Vergrijsd bruine schuttingdelen

Alle schuttingen (dat geldt overigens voor àlle kleuren, dus niet alleen vergrijsd bruin) zijn natuurlijk van een uitstekende kwaliteit. Dat zorgt ervoor dat u jaren- en jarenlang plezier gaat beleven van uw nieuwe schutting. Voor zo goed als alle schuttingen zijn bijkleurende aluminium palen verkrijgbaar. Deze palen zijn natuurlijk letterlijk ijzersterk. Met afdekkapjes op deze palen kunt u het uiterlijk ook nog enigszins beïnvloeden.

WoodComposiet geeft ter geruststelling een langdurige garantie op verrotting van het materiaal; die kunnen ze geven, omdat het materiaal simpelweg niet kàn rotten door de unieke samenstelling van houtstof en gerecycled kunststof.