Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Mix teak co-extrusie step vlonderplanken


Klik op het onderstaande profiel voor alle informatie over de gekozen vlonderplank:
Deze plank maakt de keuze tussen de goedkopere holkamer vlonderplanken en de (veel) duurdere volledig massieve vlonderplanken een stuk makkelijker: tegen een geringe meerprijs toch massieve vlonderplanken, met alle voordelen van dien èn doordat het composietmateriaal niet meer vochtig wordt, mogen deze vlonderplanken desgewenst bij de montage ook waterpas gelegd worden. Dat kan makkelijk zijn, afschot creëren is soms een uitdaging. Deze mooie vlonderplanken zijn voorzien van co-extrusie! Wat is dat? Dat zijn vlonderplanken die rondom bedekt zijn met een polyethyleenfilm. Simpel gezegd worden de vlonderplanken voorzien van een plastic laagje, waardoor deze planken niet meer gevoelig zijn voor vetvlekken.
De ProDeck™ massieve co-extrusie vlonderplank is verkrijgbaar in de kleur Mix Teak met een luxe houtnerfreliëf.

Enorm veel keus bij WoodComposiet

Composieten vlonderplanken zijn er in vele kleuren, soorten en afmetingen. Welke vlonderplank u ook kiest, voor àlle composieten vlonderplanken geldt dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die WoodComposiet er aan gesteld heeft voordat ze in het assortiment werden opgenomen. Zo moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen aan volgende eisen: ze moeten perfecte antislipeigenschappen hebben, ze mogen niet splinteren, ze mogen niet verrotten en ze moeten onderhoudsarm zijn (op tijd schoonmaken moet genoeg zijn). Natuurlijk zijn er nog aanvullende eisen voor bijvoorbeeld de duurdere vlonderplanken (zoals vlekvrij en kleurecht), maar aan de genoemde basiseigenschappen moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen.

Waarom kopen bij WoodComposiet?

WoodComposiet levert al vele jaren lang haar composieten tuinproducten aan klanten in heel Nederland en België. Dat gebeurt tot volle tevredenheid van die klanten, die jaren- en jarenlang plezier hebben van het door hen gekochte tuinmateriaal. WoodComposiet verkoopt in haar webshop alleen producten die ze ook ècht (meestal binnen 2 weken) kan leveren; dit in tegenstelling tot sommige concurrenten die u eerst laten bestellen en dan later laten weten dat ze alleen de duurdere versies nog op voorraad hebben. De voorraad van WoodComposiet wordt op het moment dat u een bestelling plaatst direct online gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vindt WoodComposiet bereikbaarheid (per telefoon of per e-mail) erg belangrijk, wij reageren meestal heel erg snel op uw vragen.