Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Fiberdeck® vlonderplanken in dark teak: 2 verschillende soorten


Klik op een van de uitvoeringen hieronder voor alle informatie over de gekozen vlonderplank:

Een revolutie in de vlonderplankenbranche: deze vlonderplanken zijn voorzien van co-extrusie! Wat is dat? Dat zijn vlonderplanken die rondom bedekt zijn met een polyethyleenfilm. Simpel gezegd worden de vlonderplanken voorzien van een plastic laagje, waardoor deze planken niet meer gevoelig zijn voor vetvlekken. Ook is de kleurechtheid van de plastic film zo goed, dat er 20 jaar garantie gegeven wordt op die kleurechtheid. Deze Fiberdeck® massieve co-extrusie vlonderplanken zijn verkrijgbaar in twee kleuren (dark teak en dark grey) en in twee profielen (egaal en houtnerfreliëf). Doordat het composietmateriaal niet meer vochtig wordt, mogen deze vlonderplanken desgewenst bij de montage ook waterpas gelegd worden. Dat kan makkelijk zijn, afschot creëren is soms een uitdaging. Maar los daarvan: de kleuren dark teak (da’s nèt echt hout) en  dark grey zijn zeer bijzonder …

Enorm veel keus bij WoodComposiet

Composieten vlonderplanken zijn er in vele kleuren, soorten en afmetingen. Welke vlonderplank u ook kiest, voor àlle composieten vlonderplanken geldt dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die WoodComposiet er aan gesteld heeft voordat ze in het assortiment werden opgenomen. Zo moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen aan volgende eisen: ze moeten perfecte antislipeigenschappen hebben, ze mogen niet splinteren, ze mogen niet verrotten en ze moeten onderhoudsarm zijn (op tijd schoonmaken moet genoeg zijn). Natuurlijk zijn er nog aanvullende eisen voor bijvoorbeeld de duurdere vlonderplanken (zoals vlekvrij en kleurecht), maar aan de genoemde basiseigenschappen moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen.

Waarom kopen bij WoodComposiet?

WoodComposiet levert al vele jaren lang haar composieten tuinproducten aan klanten in heel Nederland en België. Dat gebeurt tot volle tevredenheid van die klanten, die jaren- en jarenlang plezier hebben van het door hen gekochte tuinmateriaal. WoodComposiet verkoopt in haar webshop alleen producten die ze ook ècht (meestal binnen 2 weken) kan leveren; dit in tegenstelling tot sommige concurrenten die u eerst laten bestellen en dan later laten weten dat ze alleen de duurdere versies nog op voorraad hebben. De voorraad van WoodComposiet wordt op het moment dat u een bestelling plaatst direct online gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vindt WoodComposiet bereikbaarheid (per telefoon of per e-mail) erg belangrijk, wij reageren meestal heel erg snel op uw vragen.