Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Lichtantraciet vlonderplanken: 2 soorten


Klik op een van de profielen hieronder voor alle informatie over de gekozen vlonderplank:

Lichtantracieten massieve vlonderplanken: deze zijn uniek in de composietbranche. Alle voordelen van massieve vlonderplanken voor een uiterst concurrerende prijs!

Voor alle composieten vlonderplanken van het merk ProDeck™ wordt gegarandeerd dat ze duurzaam geproduceerd worden (door de samenstelling van 60% houtstof en 40% gerecycled kunststof is het kappen van bomen niet meer nodig).

Ook zijn er o.a. de voordelen dat deze vlonderplanken absoluut niet glad zijn als het regent, dat ze niet splinteren en dat ze onderhoudsarm zijn (alleen schoonmaken is genoeg, verven of beitsen is nooit meer nodig). En natuurlijk geldt voor alle vlonderplanken dat er een garantie van 15 jaar op verrotting van het materiaal gegeven wordt. Er wordt hierbij wel altijd vanuit gegaan dat de installatie gedaan is volgens de downloadbare montage-instructies: de afstand tussen de onderbalken, het eventuele afschot (aflopen) van de vlonderplanken en de ventilatie kunnen per vlonderplank verschillen, kijk daarvoor naar de Specificaties bij de betreffende vlonderplank.

Enorm veel keus bij WoodComposiet

Composieten vlonderplanken zijn er in vele kleuren, soorten en afmetingen. Welke vlonderplank u ook kiest, voor àlle composieten vlonderplanken geldt dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die WoodComposiet er aan gesteld heeft voordat ze in het assortiment werden opgenomen. Zo moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen aan volgende eisen: ze moeten perfecte antislipeigenschappen hebben, ze mogen niet splinteren, ze mogen niet verrotten en ze moeten onderhoudsarm zijn (op tijd schoonmaken moet genoeg zijn). Natuurlijk zijn er nog aanvullende eisen voor bijvoorbeeld de duurdere vlonderplanken (zoals vlekvrij en kleurecht), maar aan de genoemde basiseigenschappen moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen.

Waarom kopen bij WoodComposiet?

WoodComposiet levert al vele jaren lang haar composieten tuinproducten aan klanten in heel Nederland en België. Dat gebeurt tot volle tevredenheid van die klanten, die jaren- en jarenlang plezier hebben van het door hen gekochte tuinmateriaal. WoodComposiet verkoopt in haar webshop alleen producten die ze ook ècht (meestal binnen 2 weken) kan leveren; dit in tegenstelling tot sommige concurrenten die u eerst laten bestellen en dan later laten weten dat ze alleen de duurdere versies nog op voorraad hebben. De voorraad van WoodComposiet wordt op het moment dat u een bestelling plaatst direct online gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vindt WoodComposiet bereikbaarheid (per telefoon of per e-mail) erg belangrijk, wij reageren meestal heel erg snel op uw vragen.