Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Terafest® teak massieve vlonderplanken: 5 verschillende soorten


Klik op een van de uitvoeringen hieronder voor alle informatie over de gekozen vlonderplank:

Terafest® vlonderplanken in de populaire kleur teak behoren tot de top in de branche: doordat de fabrikant (WoodPlastic® in Tjechië) garandeert dat deze planken bestand zijn tegen zout en chloor, kunnen deze vlonderplanken breed ingezet worden, waarbij bijvoorbeeld vlonders rondom zwembaden geen enkel probleem zijn. Door de samenstelling van 60% houtstof en 40% HDPE zijn deze planken wat sterker dan de planken die gebruik maken van gerecycled kunststof, waardoor er minder onderbalken (en dus minder clips) nodig zijn. Maar altijd geldt dat Terafest® massieve vlonder­planken nooit meer gebeitst hoeven te worden (onderhouds­arm), prima anti-slip­eigenschappen hebben en een langdurige garantie hebben op verrotting van het composiet­materiaal. De Forest Max en de Line Max zijn 19,5 cm brede en 22 mm dikke massieve vlonderplanken met een nerf- of een breedribbelprofiel. Een terras van deze brede vlonderplanken geeft een luxe uitstraling. De Rustic Top massieve vlonderplank heeft een unieke eigenschap: ze hebben een verdekte naad! Hier kan wel water doorheen sijpelen, maar er kan bijvoorbeeld geen muntje door het naadje vallen. De Rustic Step is een basic massieve plank waar materiaal bespaard is, waardoor deze wat goedkoper kan worden aangeboden. Ditzelfde geldt ook voor de Step met houtnerfreliëfprofiel, voor deze  Step vlonderplanken zijn wel weer meer onderbalken en clips nodig (lees altijd de specificaties van de betreffende producten).
Lees voor alle Terafest® massieve vlonderplanken de universele instructies door voordat u gaat bestellen.

Enorm veel keus bij WoodComposiet

Composieten vlonderplanken zijn er in vele kleuren, soorten en afmetingen. Welke vlonderplank u ook kiest, voor àlle composieten vlonderplanken geldt dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die WoodComposiet er aan gesteld heeft voordat ze in het assortiment werden opgenomen. Zo moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen aan volgende eisen: ze moeten perfecte antislipeigenschappen hebben, ze mogen niet splinteren, ze mogen niet verrotten en ze moeten onderhoudsarm zijn (op tijd schoonmaken moet genoeg zijn). Natuurlijk zijn er nog aanvullende eisen voor bijvoorbeeld de duurdere vlonderplanken (zoals vlekvrij en kleurecht), maar aan de genoemde basiseigenschappen moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen.

Waarom kopen bij WoodComposiet?

WoodComposiet levert al vele jaren lang haar composieten tuinproducten aan klanten in heel Nederland en België. Dat gebeurt tot volle tevredenheid van die klanten, die jaren- en jarenlang plezier hebben van het door hen gekochte tuinmateriaal. WoodComposiet verkoopt in haar webshop alleen producten die ze ook ècht (meestal binnen 2 weken) kan leveren; dit in tegenstelling tot sommige concurrenten die u eerst laten bestellen en dan later laten weten dat ze alleen de duurdere versies nog op voorraad hebben. De voorraad van WoodComposiet wordt op het moment dat u een bestelling plaatst direct online gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vindt WoodComposiet bereikbaarheid (per telefoon of per e-mail) erg belangrijk, wij reageren meestal heel erg snel op uw vragen.