Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Duofuse® vlonderplanken in tropical brown: 6 verschillende soorten


Klik op een van de uitvoeringen hieronder voor alle informatie over de gekozen vlonderplank:

Het Belgische merk Duofuse® heeft in de terrassenbranche een hele goede naam opgebouwd, doordat ze al heel lang vlonderplanken van een uitstekende en constante kwaliteit produceren. Hun vlonderplanken onderscheiden zich van de concurrentie door o.a. de samenstelling; deze vlonderplanken bestaan uit 50% houtstof en 50% “virgin”-PVC; hierdoor behoren deze vlonderplanken tot de sterkste planken uit ons assortiment. Er zijn holkamer en massieve vlonder­planken leverbaar; de massieve vlonder­plank heeft zelfs een maximale vrije overspanning van 50 cm! Leverbaar in 4 kleuren met diverse profielen. Wat ook het noemen waard is over deze Duofuse® vlonderplanken: ze zijn getest en voorzien van een brandklasse. Deze brandklasse verschilt per planksoort, maar ze staan overal vermeld bij de specificaties. Architecten zijn soms verplicht om materiaal te gebruiken die aan een bepaalde brandklasse moeten voldoen. Duofuse® vlonder­planken voldoen daaraan. WoodComposiet kan deze bijzondere vlonder­planken vrij snel leveren (we gaan ze voor u importeren uit België), maar qua planning kan soms overleg nodig zijn.
Maar je zou het bijna vergeten: deze Duofuse® vlonder­planken zijn ook vooral móói!

Enorm veel keus bij WoodComposiet

Composieten vlonderplanken zijn er in vele kleuren, soorten en afmetingen. Welke vlonderplank u ook kiest, voor àlle composieten vlonderplanken geldt dat ze voldoen aan de kwaliteitseisen die WoodComposiet er aan gesteld heeft voordat ze in het assortiment werden opgenomen. Zo moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen aan volgende eisen: ze moeten perfecte antislipeigenschappen hebben, ze mogen niet splinteren, ze mogen niet verrotten en ze moeten onderhoudsarm zijn (op tijd schoonmaken moet genoeg zijn). Natuurlijk zijn er nog aanvullende eisen voor bijvoorbeeld de duurdere vlonderplanken (zoals vlekvrij en kleurecht), maar aan de genoemde basiseigenschappen moeten àlle composieten vlonderplanken voldoen.

Waarom kopen bij WoodComposiet?

WoodComposiet levert al vele jaren lang haar composieten tuinproducten aan klanten in heel Nederland en België. Dat gebeurt tot volle tevredenheid van die klanten, die jaren- en jarenlang plezier hebben van het door hen gekochte tuinmateriaal. WoodComposiet verkoopt in haar webshop alleen producten die ze ook ècht (meestal binnen 2 weken) kan leveren; dit in tegenstelling tot sommige concurrenten die u eerst laten bestellen en dan later laten weten dat ze alleen de duurdere versies nog op voorraad hebben. De voorraad van WoodComposiet wordt op het moment dat u een bestelling plaatst direct online gecontroleerd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast vindt WoodComposiet bereikbaarheid (per telefoon of per e-mail) erg belangrijk, wij reageren meestal heel erg snel op uw vragen.