Cleaner

Cleaner concentraat voor reinigen composietproducten • 1 liter

Artikelnummer: cleaner

Beschikbaarheid: Uitverkocht


 27,90

Cleaner voor composietproducten • 1 liter

Deze cleaner (van het merk Terafest®, geproduceerd door WoodPlastic® is geschikt voor grondige reiniging van alle composieten tuinproducten. Deze cleaner kan ingezet worden, als de “normale” reiniging (sopje met groene zeep en een harde borstel) van de composieten tuinproducten onvoldoende is.

Geschikt voor:

Basis- en diepreiniging van WPC-materiaal (hout-plastic-composieten) en oppervlaktes van polyrattan-materialen. De speciaal ontwikkelde

Meer informatie
Mee te bestellen producten
aantal artikel prijs per stuk subtotaal
STAAT HET DOOR U GEWENSTE PRODUCT NIET IN DEZE LIJST? PROBEER DE ZOEKFUNCTIE!
STAAT HET DOOR U GEWENSTE PRODUCT NIET IN DEZE LIJST? PROBEER DE ZOEKFUNCTIE!
 0,00  0,00
Totaalbedrag

Specificaties

Cleaner voor composietproducten • 1 liter

 

Zie omschrijving

 

Omschrijving

Cleaner voor composietproducten • 1 liter

 

Deze cleaner (van het merk Terafest®, geproduceerd door WoodPlastic® is geschikt voor grondige reiniging van alle composieten tuinproducten. Deze cleaner kan ingezet worden, als de “normale” reiniging (sopje met groene zeep en een harde borstel) van de composieten tuinproducten onvoldoende is.

 

Geschikt voor:

Basis- en diepreiniging van WPC-materiaal (hout-plastic-composieten) en oppervlaktes van polyrattan-materialen. De speciaal ontwikkelde WPC Cleaner verwijdert atmosferische vervuiling, vergrijzing, vet, olie en andere onzuiverheden. Het schoonmaakconcentraat, dat ook nog eens milieuvriendelijk is, verwijdert vuil uit krassen, scheuren en groeven.

 

Gebruik/verwerking:

• Verwerkingstemperatuur boven 8°C, niet aanbrengen bij direct zonlicht
• De droogtijd na reiniging is 12 tot 24 uur
• Het product werkt verschillend op verschillende soorten ondergronden, het is noodzakelijk om op een geschikte plaats een testlaag aan te brengen.

Breng WPC Cleaner geconcentreerd of verdund met water aan in een verhouding van maximaal 1:10 (afhankelijk van de vervuilingsgraad) op een voldoende bevochtigd WPC-oppervlak; laat het preoduct ca. 3 – 5 minuten inwerken. Borstel het vervolgens met een harde borstel en (veel) water. Laat de WPC Cleaner niet opdrogen op het behandelde materiaal, reinig het oppervlak in gedeelten.

Opgelost vuil voldoende afspoelen met schoon water. Herhaal indien nodig.

 

Verbruik:

Ca. 15 – 80 ml/m², d.w.z. 1 liter geconcentreerde WPC Cleaner is voldoende voor een oppervlakte van ca. 12 – 65 m².

 

Opslag:

Bewaar het product gekoeld bij temperaturen boven het vriespunt. In onbeschadigde verpakking 3 jaar houdbaar. Giet ongebruikte reiniger in kleinere containers, luchtdicht sluiten en zo snel mogelijk gebruiken.

 

Ingrediënten:

Water, < 5% anionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5% niet-ionogene oppervlakteactieve stoffen, < 5% fosfaat, butylglycol.

 

Attentie:

P101 Bij het inwinnen van medisch advies, de productverpakking of het etiket bij de hand houden.
P102 Buiten bereik van kinderen bewaren.
P103 Lees het etiket voor gebruik. Bij inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en deze verpakking of dit etiket tonen.

Aanraking met de huid vermijden, wij adviseren het dragen van geschikte (nitril) beschermende handschoenen. Verwijderd houden van voedsel en voer. De spuitnevel niet inademen. In geval van contact met huid en ogen, direct afspoelen met schoon water. Opgedroogde materiaalresten kunnen worden afgevoerd met huisvuil (als bouwafval). Recycle alleen lege containers (zonder residu). Gooi restvloeistof weg op een verzamelpunt bestemd voor oude verven. ASN-nr.: 080112.

 


Levering van accessoires alleen bij complete bestellingen

Wij maken u er op attent dat bepaalde bijproducten (zoals bijvoorbeeld onderbalken, tuinpalen, U-profielen e.d.) alleen geleverd kunnen worden als ze onderdeel uitmaken van een totaalbestelling. Deze maatregel (we zijn hiertoe gedwongen i.v.m. grondstoftekorten en transportproblemen) is genomen om klanten die een totaalbestelling plaatsen te kunnen blijven voorzien van die producten. Klanten die alleen accessoires bestellen, kunnen het bericht krijgen dat levering niet mogelijk is.


Voor specificaties van dit artikel, indien niet hierboven vermeld: klik op het tabblad “Specificaties”.
Voor alle maatvoeringen van composieten materialen geldt een tolerantie: er kunnen afwijkingen optreden.


Downloads

Lees de montage-instructies voor al onze composieten materialen altijd voordat u bestelt en voordat u gaat monteren.
Klik hier om deze instructies – voor zover van toepassing – voor uw product te downloaden.

In de Vlonderplankenspecificaties kunt u bijvoorbeeld terugvinden hoeveel ruimte er maximaal tussen onderbalken geplaatst mag worden bij de door u gekozen vlonderplank.

Onderbalkenspecificaties geeft een overzicht van de eigenschappen van onderbalken, o.a. hun maximale vrije overspanning.

 

 

 

Verzenden

 


Bezorgen


Levertijden:

ProDeck™-, Terafest®– en Aslon®-producten: tussen de 2 en de 10 werkdagen.
Duofuse®– en Fiberdeck®-producten: tussen de 6 en 18 werkdagen.

Wij bieden klanten ook de mogelijkheid om de producten bij ons te komen afhalen; dit dient u op de afrekenpagina aan te geven en dan rekening houden met 2 werkdagen voordat de bestelling klaarstaat. Wij bellen u op om te bevestigen dat dit inderdaad het geval is.

Indien u bij uw bestelling ervoor heeft gekozen om de bestelde composietproducten te laten bezorgen, dan zal het transportbedrijf over de leverdatum zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Alle informatie over bezorgkosten kunt u vinden op de pagina Bezorgkosten.

Voor het leveren van Duofuse® vlonderplanken moet een extra transporttoeslag van € 150,00 (incl. BTW) toegevoegd worden.

Wij streven ernaar om alle producten In Nederland zoveel mogelijk binnen twee weken te laten bezorgen. In de praktijk kan dit vaak al binnen enkele dagen; dit is mede afhankelijk van de geplande routes en de drukte. Voor België streven we naar een bezorgtijd binnen drie weken.

Op locatie wordt geleverd op een plek waar vrachtauto’s kunnen komen; bij campings of andere met slagboom afgesloten terreinen wordt er vóór de slagboom bij de hoofdingang op een goed bereikbare plaats afgeleverd.

Voor vragen omtrent levering kunt u contact met het transportbedrijf Ko & Co Transport opnemen (bij voorkeur via e-mail); hun contactgegevens staan vermeld op onze Contactpagina.

De leveringen geschieden door vrachtauto’s met 1 chauffeur. Bij het lossen van grote producten (schuttingen, lange vlonderplanken) gaan wij ervanuit dat de klant helpt met lossen.

Er wordt bij levering geen papieren factuur of andere papieren documenten overhandigd. U heeft de factuur digitaal per e-mail ontvangen als PDF-document.

De meeste goederen komen zonder verpakkingsmaterialen; het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn. Er wordt niet op pallets geleverd, de goederen worden handmatig door de chauffeurs afgeladen.

 


Afhalen


Levertijd

Als u uw bestelling kunt komen afhalen, bellen wij u binnen 2 werkdagen op om een afhaalafspraak te maken. Dat kan dan vaak dezelfde dag nog op ons verkoop-/afhaalpunt. Zie ook de Contactpagina. Uiteraard kunt u ons altijd vragen of de bestelling eventueel eerder afgehaald kan worden; als wij daaraan kunnen voldoen, regelen we dat graag. De meeste goederen worden geleverd zonder verpakkingsmaterialen, het is ook mogelijk dat sommige goederen per kleine bundel verpakt zijn.

Houdt u rekening met het grote formaat en het forse gewicht van de composietproducten, zodat u met degelijke transportmiddelen uw producten komt afhalen? Zorg ook voor voldoende bindmaterialen, zoals spanbanden met ratel, zodat u de producten veilig kunt vastzetten. Zorg dat de goederen altijd vlak liggen om schade of doorbuigingen te voorkomen. Bij schuttingen altijd exact onder de aluminium dwarsbalken ondersteunen. Afdekzeilen gebruiken is raadzaam. Het is verstandig om met minimaal twee personen te komen i.v.m. het laden van de producten.

Onderstaande merken kunnen niet na 2 volle werkdagen worden afgehaald:
Duofuse® en Fiberdeck® vlonderplanken
: tussen de ca. 6 en 18 werkdagen.

 


Pakketpost


 

Verzending van pakketten is alleen mogelijk als u de bestelling heeft betaald per iDEAL.

 

Kleine producten per pakketpost verzenden in Nederland: € 6,95
Levertijd: tussen de 2 en de 5 werkdagen.
Maximale afmetingen: 80 x 50 x 35 cm
Maximaal gewicht: 10 kg

 

Lange producten per pakketpost verzenden in Nederland: € 55,00 in NL
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.
Maximale afmetingen: 400 x 50 x 50 cm
Maximaal gewicht: 25 kg

 

Kleine producten per pakketpost verzenden in België: € 30,00
Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen.
Maximale afmetingen: 80 x 50 x 35 cm
Maximaal gewicht: 10 kg

 

Lange producten per pakketpost verzenden in België: € 70,00 in NL
Levertijd: tussen de 2 en de 9 werkdagen.
Maximale afmetingen: 400 x 50 x 50 cm
Maximaal gewicht: 25 kg

 


Proefstukjes


 

Proefstukjes voor Nederland

U kunt maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. De verzending gebeurt op dinsdag- en vrijdagmiddag. Het kan een aantal dagen duren voordat de proefstukjes in uw brievenbus liggen.

Proefstukjes aangevraagd vóór 12.00 uur op:

maandag worden bezorgd op donderdag/vrijdag
dinsdag worden bezorgd op donderdag/vrijdag
woensdag worden bezorgd op dinsdag/woensdag
donderdag worden bezorgd op dinsdag/woensdag
vrijdag worden bezorgd op dinsdag/woensdag
zaterdag worden bezorgd op donderdag/vrijdag
zondag worden bezorgd op donderdag/vrijdag

 

Proefstukjes voor België

Levertijd: tussen de 2 en de 7 werkdagen na ontvangst betaling.

In België, Luxemburg en Duitsland kunt u ook maximaal 4 gratis proefstukjes aanvragen. Dit kan door te klikken op de groene button bovenaan de pagina of door op de regel “Gratis proefstukje aanvragen” bij het betreffende product te klikken. Wel vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95. Dit bedrag kunt u per bank overmaken:

Bankrekening:
WoodComposiet (WPGN)
IBAN: NL 17 RABO 0141 2722 95

Vermeld bij omschrijving van de bankbetaling het bestelnummer, uw naam en uw woonplaats, zodat wij uw aanvraag terug kunnen vinden in ons ordersysteem.