Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Montage van vlonderplanken moeilijk? Nee hoor!

27 september 2022

Vaak denken mensen dat het installeren van een terras specialistenwerk is. Soms is dat zo, zeker als er speciale afmetingen of hoogteverschillen toegepast moeten worden. Maar als een vlonder aan of bij uw huis relatief gezien “recht-toe-recht-aan” is, kan iemand die een béétje handig is, natuurlijk zelf makkelijk zo’n vlonder monteren. Uiteraard heeft WoodComposiet al heel lang voor al haar producten montage-instructies in de webshop geplaatst, die makkelijk leesbaar en simpel te volgen zijn, maar we hebben toch nog naar een aanvulling op dit gebied gezocht. En gevonden.

Instructie videos

WoodComposiet toont nu een tweetal nieuwe video’s in haar webshop, die het monteren van vlonders op een simpele manier uitleggen. Dat kàn de beslissing om zelf de vlonderplanken op het Aslon® onderbalkensysteem te plaatsen een stuk  makkelijker maken, want er wordt in beide video’s aan de hand van voorbeelden getoond hoe een en ander gemonteerd moet worden.

De eerste video betreft het maken van een onderbalkenraster met Aslon® systeemonderbalken. Met deze onderbalken kunt u snel en efficiënt een uiterst stabiel raster maken, waarop uw de vlonderplanken simpel kunt vastschroeven met schroefbitje in uw boormachine, zonder te hoeven boren. Deze video kunt u hier bekijken:

 

De tweede video is een kunstig geanimeerde uitleg over de totstandkoming van een terras van composieten vlonderplanken. Hier wordt duidelijk getoond waar u op moet letten als u een nieuw, onderhoudsarm composieten vlonder wenst te plaatsen. Check deze video: