Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Aanpassing bezorgkosten

15 februari 2023

Al jaren- en jarenlang heeft WoodComposiet al haar bestellingen in heel Nederland bezorgd tegen een tarief van € 90,00. De laatste jaren, maar zeker het afgelopen jaar, zijn de kosten voor transport (o.a. de dieselprijzen) dermate snel gestegen, dat we helaas niet ontkomen aan aanpassing van de tarieven. We hadden simpelweg kunnen kiezen voor het verhogen van het tarief naar € 120,00 of hoger, maar we hebben ervoor gekozen om de tarieven de differentiëren, om ze wat “eerlijker” te maken.

 

Nederland: verdeling in kilometerzones

Dit is voor ons het moment om de bezorgkosten voor Nederland te splitsen in een viertal tarieven, want o.a. door die toegenomen dieselprijzen maakt het veel uit of een bestelling in Alkmaar of in Zuid-Limburg geleverd moet worden. We vinden dan ook niet meer dan redelijk om hier verschillende tarieven voor te gaan hanteren.
Google Maps gaat vanaf 15 februari 2023 bepalen wat de bezorgkosten  in Nederland zijn. De “snelste route” vanaf de Jan Glijnisweg 8a in Heerhugowaard (het kantooradres van WoodComposiet) naar uw afleveradres bepaalt nu de bezorgkosten. Die kosten hebben we geprobeerd zo laag mogelijk te houden, zo zijn er zelfs enkele zones die we iets goedkoper kunnen leveren. De kosten zijn onderverdeeld in 4 zones, zoals eerder genoemd:

t/m 25 km: € 45,00
t/m 100 km: € 80,00
t/m 150 km: € 100,00
> 150 km: € 125,00

We denken dat we op deze manier onze klanten in heel Nederland tegen nog steeds concurrerende bezorgkosten kunnen blijven leveren.

 

België: verdeling in postcodes

Voor Belgie hebben we ook indringende aanpassingen gemaakt. België is verdeeld in postcodegebieden. We hebben aan de eerste twee letters van die Belgische postcodes een vast tarief voor bezorgen gehangen. Daarmee maken we een eind aan de onzekerheid die potentiële klanten vaak hadden over wat het moet kosten om van Nederland naar België te leveren. Klik hier voor meer informatie over de bezorgkosten in België.

 

De kosten zoals hierboven genoemd zijn natuurlijk niet alleen door WoodComposiet vastgesteld: de innige samenwerking met Ko & Co Transport; dit bedrijf verzorgt al sinds het ontstaan van WoodComposiet alle leveringen van onze mooie, composieten tuinmaterialen. Ko & Co Transport rijdt exclusief voor WoodComposiet.

 

Voor alle informatie over de bezorgkosten kunt u alles nalezen op deze pagina: Bezorgkosten.