Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

De veelgevraagde kleur teak in stapelplanken met co-extrusie!

11 mei 2023

Regelmatig is ons de afgelopen jaren gevraagd waarom we de stapelplankschuttingen niet in de kleur teak konden leveren. Daarop moesten wij het antwoord schuldig blijven; wel hadden (en hebben) we al een kleur light-teak in ons assortiment, maar veel mensen vonden die – om wat voor reden dan ook – te licht. Daar is nu verandering in gekomen. Na toch wel lang zoeken (omdat we toch ons kwaliteitsniveau willen blijven bieden) hebben wij een hele mooie kleur teak gevonden voor onze stapelplankenschuttingen. Deze stapelplanken zijn 20 cm hoog en, net zoals de “gewone” stapelplanken, 179,5 cm lang.

U kunt deze nieuwe stapelplank vinden door op de button “Schuttingen” te klikken, daarna te kiezen voor de kleur “Teak“. Hierna kunt u kiezen tussen een complete teak schuttingset van 180×180 cm of een schuttingset van 180×200 cm.

We hebben besloten om de complete sets aan te bieden met een antraciet gecoate omlijsting (beginstrips en U-profielen), omdat deze strips en profielen niet te vinden zijn in een exact bijpassende kleur. Een omlijsting met meer contrast leek ons in dit geval dan wat meer esthetisch, maar we kunnen ons voorstellen dat u toch liever een bijpassende omlijsting zou willen plaatsen. U kunt in dat geval de aangeboden antracieten beginstrip en U-profielen wegvinken in de bestellijst, de schuttingsets toevoegen aan de winkelwagen en daarna klikken op Verder winkelen. Ga dan naar de beginstrip en U-profielen in bruin bijvoorbeeld, hoewel er meerdere kleuren leverbaar zijn. Bruin komt wel het dichtste bij de kleur teak.