Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Transport bepaalt de levertijd

19 december 2022

Doordat WoodComposiet al haar producten op voorraad heeft, kan er altijd vrij snel geleverd worden. Het duurt in ieder geval geen 3 of meer weken (tot soms wel maanden) voordat de bestelde producten uitgeleverd worden. In de webshop werkt het trouwens zo dat, als een product onverhoopt toch uitverkocht geraakt is (dat is natuurlijk altijd wel eens mogelijk), dat product niet besteld kan worden: u krijgt dan een melding. want wij verkopen geen producten die we niet snel kunnen leveren …

Als u kiest voor bezorging van uw bestelling, gaat er direct een kopie van uw bestelling naar een extern transportbedrijf. Ko & Co Transport uit Alkmaar rijdt al jarenlang exclusief voor WoodComposiet, zij leveren alle bestellingen uit. Het transportbedrijf stuurt u (meestal) een e-mail met de leverdatum, die u dan dient te bevestigen. Soms wordt er (i.v.m. de urgentie) telefonisch contact met u opgenomen, maar altijd moet u akkoord gaan met een leverdatum. Deze datum ligt normaal gesproken binnen 2 weken na de datum dat u besteld heeft. In bijzondere gevallen kan deze periode een paar dagen uitlopen, maar dat zijn gelukkig uitzonderingen. Voor België geldt trouwens dat levering binnen 3 weken geschiedt.

In de praktijk gebeurt het het echter regelmatig dat een klant vlak na de bestelling een telefoontje of een e-mail krijgt waarin verteld wordt dat de leverdatum 1 of 2 dagen later al gaat gebeuren. Dat kan natuurlijk, als er al een route gepland staat die in de buurt van uw adres komt.

Als u in staat bent om uw bestelling te komen halen op de Jan Glijnisweg 8A in Heerhugowaard, kunt u binnen 2 werkdagen een telefonische bevestiging verwachten, waarin verteld wordt dat uw bestelling klaarligt. Deze is dan uit het grote magazijn gehaald en klaargelegd op het genoemd afhaaladres.

Samenvattend kunnen we dus inderdaad stellen dat het transport de levertijd bepaalt, maar dat snelle levering gegarandeerd is.