Skip to main content
Snel leverbaar
Grootste assortiment van de Benelux
Per pin of contant betalen bij aflevering mogelijk

Betaalmethoden

U kunt bij de bestelprocedure zelf aangeven hoe u wilt betalen. Het is niet mogelijk om op rekening te kopen, ook niet voor bedrijven.

Zonder betaling worden goederen nooit afgeleverd, alle extra kosten voor het eventueel retournemen van de goederen zullen door het transportbedrijf in rekening worden gebracht.

iDEAL

De meest gebruikte en veiligste manier van electronisch/digitaal betalen in Nederland. Op de factuur die u per e-mail als PDF-document toegestuurd krijgt, staat dan vermeld dat u via deze betaalwijze heeft betaald. Als u besluit tot betaling per iDEAL, geeft dat direct recht op een korting van 1% over het totaalbedrag.

Contant

Aan de chauffeur of bij afhalen kunt u contant betalen.
Let op: vanaf 1 juli 2021 worden bankbiljetten van € 200,00 en € 500,00 niet meer geaccepteerd.

Pin

Betaling per (mobiele) pinautomaat is mogelijk bij afhalen en bij de chauffeur met een bankpas (let op: geen creditcards). Controleer of het saldo van de bankrekening toereikend is. Let erop dat de hoogte van het maximale pinbedrag per dag door de meeste banken naar beneden is bijgesteld. De pinlimiet voor 1 dag verhogen kan dus nodig zijn.

Bank

Het overmaken per bank is alleen mogelijk als het totale bedrag minimaal 4 werkdagen vóór aflevering van de goederen op de bankrekening van WoodComposiet staat. U heeft een digitale factuur in PDF-formaat van WoodComposiet ontvangen. Wanneer betaling niet op tijd binnen is, worden de goederen niet uitgeleverd. Noteer bij een betaalopdracht in de omschrijving altijd het bestel- en factuurnummer.

Bankrekening gegevens WoodComposiet

Ten name van: WPGN BV
IBAN: NL17 RABO 0141 2722 95
BIC Rabobank: RABONL2U