Hoe gaat de betaling?

 

U kunt bij de bestelprocedure zelf aangeven hoe u wilt betalen. Het is niet mogelijk om op rekening te kopen, ook niet voor bedrijven.
De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd per e-mail aan ons te vermelden, vergeet niet uw ordernummer erbij te vermelden.

 

Zonder betaling worden goederen nooit afgeleverd, alle extra kosten voor het eventueel retournemen van de goederen zullen door het transportbedrijf in rekening worden gebracht.

 

iDEAL
De meest gebruikte en veiligste manier van betalen in Nederland. Op de originele factuur staat dan vermeld dat u via deze betaalwijze heeft betaald.

Contant
Aan de chauffeur kunt u contant betalen, na ontvangst van de betaling wordt dit op de originele factuur genoteerd.

Pin
Betaling per (mobiel) pinautomaat is alleen mogelijk met een Nederlandse bankpas. Controleer of het saldo van de bankrekening toereikend is. Let erop dat de hoogte van het maximale pinbedrag per dag door de meeste banken naar beneden is bijgesteld. De pinlimiet voor 1 dag verhogen kan dus nodig zijn.

Bank
Het overmaken per bank is alleen mogelijk als het totale bedrag minimaal 4 werkdagen vóór aflevering van de goederen op de bankrekening van WoodComposiet staat. U dient hiervoor een factuur aan WoodComposiet te vragen, die kan per e-mail aangevraagd worden. Wanneer betaling niet op tijd binnen is, worden de goederen niet uitgeleverd. Noteer bij een betaalopdracht in de omschrijving altijd het factuurnummer.

 

Bankrekening gegevens WoodComposiet:
Ten name van: WPGN BV
IBAN: NL17 RABO 0141 2722 95
BIC Rabobank: RABONL2U