Hoe gaat de betaling?

 

U kunt bij de bestelprocedure zelf aangeven hoe u wilt betalen. Het is niet mogelijk om op rekening te kopen, ook niet voor bedrijven.
De originele facturen worden altijd met de goederen meegegeven naar het afleveradres. Wanneer de goederen vooraf betaald zijn en de factuur moet niet worden meegegeven naar het afleveradres, dient u dit altijd per e-mail aan ons te vermelden, vergeet niet uw ordernummer erbij te vermelden.

Zonder betaling worden goederen nooit afgeleverd, alle extra kosten voor het eventueel retournemen van de goederen zullen door het transportbedrijf in rekening worden gebracht.

 

iDEAL

De meest gebruikte en veiligste manier van electronisch/digitaal betalen in Nederland. Op de originele factuur staat dan vermeld dat u via deze betaalwijze heeft betaald.

 

Contant

Aan de chauffeur kunt u contant betalen, na ontvangst van de betaling wordt dit op de originele factuur genoteerd.
Let op: vanaf 1 juli 2021 worden bankbiljetten van € 200,00 en € 500,00 niet meer geaccepteerd.

 

Pin

Betaling per (mobiel) pinautomaat is alleen mogelijk met een Nederlandse bankpas. Controleer of het saldo van de bankrekening toereikend is. Let erop dat de hoogte van het maximale pinbedrag per dag door de meeste banken naar beneden is bijgesteld. De pinlimiet voor 1 dag verhogen kan dus nodig zijn.

 

Bank

Het overmaken per bank is alleen mogelijk als het totale bedrag minimaal 4 werkdagen vóór aflevering van de goederen op de bankrekening van WoodComposiet staat. U dient hiervoor een factuur aan WoodComposiet te vragen, die kan per e-mail aangevraagd worden. Wanneer betaling niet op tijd binnen is, worden de goederen niet uitgeleverd. Noteer bij een betaalopdracht in de omschrijving altijd het bestel- en factuurnummer.

 

Bankrekening gegevens WoodComposiet

Ten name van: WPGN BV
IBAN: NL17 RABO 0141 2722 95
BIC Rabobank: RABONL2U